Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació en Criminologia i Ciències Penals Logo del portal

XIX Setmana Internacional de la Universitat de València
XIX Setmana Internacional de la Universitat de València

L´alumnat de la Universitat de València que vulga fer una estada de mobilitat internacional podrà participar del 8 al 12 de novembre en les jornades informatives de la XIX Setmana Internacional de la Universitat de València.

Les activitats estan adreçades a informar i motivar a tot l´estudiantat sobre com es pot ser una estada internacional en una altra Universitat en el curs 2022-23.

El programa més conegut és Erasmus; l´acció de mobilitat internacional de la Unió Europea amb 35 anys d’antiguitat, que permet fer períodes d´estudi semestrals o anuals en altres universitats europees. Però també s´obri la possibilitat d´anar a universitats d´altres països com Estats Units, Xina, Austràlia o els estats sud-americans. A més a més, també s´explicarà com es pot aconseguir una pràctica en una empresa estrangera o com ser alumne d´una universitat europea en l´àmbit de l´aliança “FORTHEM”.

Hi ha programades un total de 35 sessions informatives, classificades per titulacions o per tipus de programa de mobilitat.  Les activitats tindran format presencial i en línia.

Es pot consultar la informació detallada de totes les activitats en el web https://ir.uv.es/1Ij3g5B

Les sessions en línia romandran gravades al canal youtube del Servei de Relacions Internacionals i Cooperació. El Vicerectorat d´Internacionalització i Cooperació, en col·laboració amb els responsables dels programes de mobilitat als 18 centres de la Universitat de València seran els encarregats de dur a terme aquesta activitat divulgativa.

D´altra banda, del dia 8 al dia 26 de novembre s´obri el termini per a demanar una mobilitat Erasmus estudis o una mobilitat del programa internacional per al curs 2022-23, mitjançant el Portal de Serveis de l´Estudiant: https://webges.uv.es/uvPortalUVWeb/

Cal recordar que la Universitat de València, segons les dades facilitades pel SEPIE (Servei Espanyol per a la Internacionalització de l'Educació), és la segona universitat espanyola que més alumnat Erasmus envia a Europa. Mentre que en el curs 2019-20, segons va informar Jochen Müller, director de la Representació de la Comissió Europea Erasmus, la Universitat de València és la institució d´educació superior europea que va rebre més alumnat Erasmus en tota Europa.

Més informació sobre els programes de mobilitat internacional al web www.uv.es/relint             

 

Data De 5 de novembre de 2021 a 12 de novembre de 2021. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Universitat de València/Online

 
Organitza
 

Contacta relaciones.internacionales@uv.es

 
Més informació