Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació en Criminologia i Ciències Penals Logo del portal

Conferències del Màster en Garanties Penals i Delictes Socioeconòmics 2019

  • 8 de gener de 2019
Image de la noticia
Cartel Conferències

El objectiu del Màster Universitari en Garanties Penals i Delictes Socioeconòmics del Institut d’Investigació en Criminología i Ciéncies Penals se centra a formar a experts en dret penal que duguen a terme correctament les seues competències en les diferents esferes de la societat on exercisquen la seua funció.

Aquesta formació va dirigida a diferents col•lectius. D’una banda, els estudiants i professionals que volen realitzar la tesi doctoral en dret penal. De l’altra, els que pretenen dedicar-se a la investigació o desenvolupar la carrera acadèmica en aquesta especialitat.

També és adequat per als graduats i graduades que busquen ingressar en el mercat laboral, assumint atribucions en el camp penal. Així mateix, per als que ja estan exercint professionalment i es volen especialitzar en aquesta branca o ampliar els coneixements.

En aquest grup s’inscriuen principalment advocats, procuradors, jutges, fiscals i altres membres del personal judicial, que busquen actualitzar i perfeccionar la seua formació, amb vista a millorar la seua tasca, a doctorar-se o bé, en el cas dels magistrats, a obtenir l’especialitat penal que els habilita per accedir a llocs específics. Finalment, està indicat per als alumnes que desitgen preparar oposicions d’ingrés en el sector públic en el temari de les quals s’incloguen qüestions de dret penal.

MASTER EN GARANTÍAS PENALES Y DELITOS SOCIOECONÓMICOS

CURSO 2018/2019

3ª Edición

Aula Tomás S. Vives Antón (4P05)

Facultat de Dret

FECHAS Y PONENTES  CONFIRMADOS

Noviembre de 2018

  • Martes 8 de Enero 2019 (18 h). APERTURA DEL MASTER

Dr. Tomás S. Vives Antón. Profesor Honorífico de la Universidad de Valencia, Catedrático de Derecho Penal (jubilado), Vice–Presidente emérito del Tribunal Constitucional. “Culpabilidad”.

  • Lunes 14 de Enero 2019 (19 h).

 Dr. Carlos D. Caro Coria. Profesor de Derecho Penal en la Pontificia Universidad Católica del Perú y en la Universidad de Lima. Director del Centro de Estudios de Derecho Penal Económico y de la Empresa. Abogado (Lima. Perú). “CRIMINAL COMPLIANCE E IMPUTACIÓN OBJETIVA

  • Jueves 7 de Febrero 2018 (16’15 h).

Dr. Gabrielle Fornasari. Catedrático de Derecho Penal. Facultad de Derecho. Universidad de Trento (Italia): “EL DESARROLLO DEL PRINCIPIO DE OFENSIVIDAD EN ITALIA”.

  • Jueves 13 de Junio 2018 (17 h). CLAUSURA

Excmo. Sr. D. Luciano Varela Castro. Magistrado de la Sala Segunda del Tribunal Supremo. “LA PRESUNCIÓN DE INOCENCIA NO ESTÁ VIGENTE EN ESPAÑA”.

 

Llista d'enllaços:

Imatges: