Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació en Criminologia i Ciències Penals Logo del portal

La Complutense convoca el Premi ‘Susana Huerta’ de Dret Penal per a treballs en l'àmbit de la criminologia

  • 25 d’abril de 2019
Image de la noticia

El Departament de Dret Processal i Dret Penal de la Universidad Complutense de Madrid acaba de convocar el I Premi 'Susana Huerta' de Dret Penal. El termini d'enviament dels treballs finalitza el 30 de setembre de 2019.

El premi té com a finalitat incentivar la investigación d'estudiants de dt.́ster i doctorat en l'área de coneixement de Dret penal i servir al temps com a homenatge a la magnífica penalista i docent que va ser Susana Huerta Tocildo, primera Catedrática de Dret penal de España i Directora en la seua vaig donaŕa del Departament de Dret penal de la UCM.

El premi compta amb una ónica categoría dirigida als alumnes de Màster i de doctorat matriculats en qualsevol Universitat, espanyola o estrangera, pública o privada, en els cursos 2018-2019 i 2019-2020.

Els treballs hauran de ser originals i inéditos i de autoría individual. Abordarán qualsevol cuestión relacionada amb el Dret penal, tant de part general com especial. Cada participant podrá presentar un ónico treball.

Els treballs deberán enviar-se en format Word a la següent dirección de correu electrónico: premiosusanahuerta@ucm.es

En el mail deberá adjuntar-se la carta o document d'aval del treball en què conste la condición de doctor o professor de Dret Penal de l'avalista i la documentación acreditativa d'estar matriculat, o haver-lo estat, en estudis de Màster o de doctorat en els cursos 2018-2019 o 2019-2020.

El correu contendrá així mateix les dades de identificación i de contacte del participant: nom i cognoms, DNI, dirección postal i electrónica i teléfono.

Els treballs, juntament amb la resta de documents, deberán enviar-se abans de les 23.59 hores del 30 de setembre de 2019, dónándose justificant de recepció.

DESCARREGAR BASES EN PDF