Logo de la Universitat de València Logo Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local Logo del portal

La Càtedra PAGODA prepara un taller en línia sobre dades d'alt valor en Administracions Públiques

  • 8 d’octubre de 2020
Image de la noticia

El pròxim 14 d'octubre se celebrarà el webinar “Obertura i governança de dades d'alt valor en Administracions Públiques”, que està sent organitzat per la Càtedra de Govern Obert, Participació i Open Data (Càtedra PAGODA) de la Universitat de València.

L'esdeveniment es desenvoluparà a partir de les 17 hores, amb la presència d'Andrés Gomis Fons, director general de Transparència i Participació de la Generalitat Valenciana; M. Dolores Real García, vicerectora d'Innovació i Transferència; i Joaquín Martín Cubas, director de la Càtedra PAGODA de la Universitat de València.

Seguidament, la jornada s'estructura a través de dues taules redones. La primera es titula “El dret, una barrera o un esperó per a l'obertura de les dades en el sector públic?”, moderada per Lorenzo Cotino Hueso, catedràtic de Dret Constitucional de la UV, i amb la presència de Julián Valero Torrijos (catedràtic de Dret Administratiu i delegat de Protecció de Dades de la Universidad de Murcia) i Marc Garriga Portolà (CEO de DesideDatum).

La segona taula porta per títol “Com obrir bé les dades en les nostres administracions”, i participaran en ella Antonia Ferrer Sapena, professora titular de la Universitat Politècnica de València i directora de la Càtedra de Transparència i Gestió de Dades; Borja Colón de Carvajal, cap de servei d'Administració i Innovació Pública de la Diputació Provincial de Castelló; i Joaquín Cañada, delegat de Protecció de Dades de la Generalitat Valenciana. Aquesta taula serà moderada per José Ignacio Pastor Pérez, cap de servei de Transparència i Govern Obert de l'Ajuntament de València.

L'accés a la jornada és lliure i gratuït a través de la plataforma Blackboard Collaborate. L'enllaç a la sessió és accessible des d'ací.