University of Valencia logo Logo University Research Institute of Criminology and Criminal Science Logo del portal

3ª edició del Curs d'Emprenedoria Creativa d'UVemprén Campus

El pròxim 4 de novembre tindrà lloc la tercera edició del Curs d'Emprenedoria Creativa, l'activitat formativa de nivell inicial que forma part del programa UVemprén Campus amb el patrocini de Santander Universidades.

Després de l'èxit de les dues primeres edicions del curs, en les quals es van cobrir totes les places disponibles, es convoca la tercera edició d'aquesta acció formativa que enfoca l'emprenedoria com un procés creatiu, un instint humà fonamental que tots tenim i que podem desbloquejar. Durant el curs s'apliquen els conceptes del procés creatiu: observació, prototipat, iteració i gestió del fracàs amb l'objectiu d'acostar-nos a la idea de pensar com una start-up. Durant el curs es desenvoluparan habilitats associades a l'emprenedoria com el pensament creatiu, el pensament reflexiu, l'aprenentatge col·laboratiu o les habilitats comunicatives.

Podran participar en aquesta convocatòria totes les persones matriculades en qualsevol grau, màster o doctorat de la Universitat de València durant el curs 2019-20. En aquest sentit, Santander Universidades ofereix la possibilitat d'optar a una de les 40 beques que posa a la disposició de l'alumnat participant.

El curs, que se celebrarà el dia 4 de novembre de 15.30 a 19.30 hores, tindrà una metodologia blended, de manera que durant la sessió es combinaran la interacció amb el professor i el treball autònom dels participants. L'encarregat d'impartir l'activitat serà Javier Pagán, director de la Fundación Educativa Activa-t.

El termini d'inscripció en el curs d'Emprenedoria Creativa romandrà obert fins al 23 d'octubre, i es pot formalitzar a través d'aquest enllaç.

 

Date 4 november 2020 at 15:30 to 19:30. Wednesday.

 
 
Place

Online

 
Organized by

Campus UVemprén-Santander Universidades.

 

Contact uvempren@uv.es

 
More information