University of Valencia logo Logo University Research Institute of Criminology and Criminal Science Logo del portal

Imatge de la XXV Jornada d’Informació, celebrada el 16 de febrer de 2021
Jornada en línia per a professionals de l'orientació

A causa de la situació sanitària, la Universitat de València ha decidit que la Jornada d’Informació per a professionals de l’orientació, prevista per al pròxim divendres, 21 de gener, es trasllade al format en línia, el mateix dia, de 10:00 a 12:00 h mitjançant una plataforma d’emissió pròpia. La inscripció continua oberta en aquest formulari (termini ampliat fins el 20 de gener).

El programa de la XXVI Jornada es manté amb les mateixes intervencions. Així, la conferència principal estarà a càrrec d’Helena Troiano, professora del Departament de Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona i experta en equitat i accés a estudis superiors, que parlarà sobre els mecanismes a través dels quals l’origen social influeix en l’accés als estudis universitaris. A continuació, hi haurà una taula d’experiències coordinada per Alícia Villar, cap d’Iniciatives de Trajectòries Acadèmiques i professora de Sociologia de la Universitat de València, sobre diferents accions de suport a l’estudiantat en el seu pas per la Universitat. La Jornada es clourà amb les intervencions de Toni Gil, coordinador general de les proves d’accés a la universitat del Sistema Universitari Valencià, i d’Isabel Vázquez, vicerectora d’Estudis i Política Lingüística de la Universitat de València. Després de cada intervenció, s’obrirà un torn de preguntes en què es respondran en directe les qüestions i dubtes que formule el públic assistent a través dels mitjans electrònics habilitats.

La Jornada d’Informació forma part de Conèixer la Universitat, un programa del Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius en col·laboració amb el Vicerectorat d’Estudis i Política Lingüística que coordina el Servei d'Informació i Dinamització (Sedi).

 

Date From 17 january 2022 to 21 january 2022. 24h. Monday, tuesday, wednesday, thursday and friday.

 
 
Place

Universitat de València

 
Organized by

Servei d'Informació i Dinamització (Sedi).

www.uv.es/sedi

 

Contact coneixer@uv.es

 
More information