University of Valencia logo Logo University Research Institute of Criminology and Criminal Science Logo del portal

III Congrés de Seguretat, Justícia i Sistema Penal: La justícia enfront de la corrupció: debats i propostes 4 i 5/02/2016

  • January 12nd, 2016
Justicia enfront de la corrupció

En el III Congrés de Seguretat, Justícia i Sistema penal es debatran els problemes jurídics, els mecanismes de persecució i prevenció de la corrupció i la seua eficàcia.

Els pròxims 4 i 5 de febrer, en el Saló de Graus de la Facultat de Dret, coorganitzat per l'Institut Universitari d’Investigació en Criminologia i Ciències Penals de la Universitat de València i l’Institut de Drets Humans de la Universitat de València, tindrà lloc l'III Congrés de Seguretat, Justícia i Sistema penal, sobre el tema La Justícia enfront de la corrupció: debats i propostes.

En el congrés es debatran els problemes jurídics, els mecanismes de persecució i prevenció de la corrupció i la seua eficàcia, mereixent una atenció especial el paper dels mitjans de comunicació en el tractament informatiu dels casos.

Es proposa una reflexió sobre la corrupció més enllà del nero diagnòstic, valorant les diferents propostes que, des de les esferes jurídica i política, es realitzen per a afavorir la prevenció.

El congrés comptarà amb la participació de professors i experts en diferents disciplines: advocats, jutges, fiscals i periodista entre uns altres.

+ INFO, PROGRAMA I INSCRIPCIONS:

Links: