University of Valencia logo Logo University Research Institute of Criminology and Criminal Science Logo del portal

Seminari sobre la reforma del codi penal, la nova estructura judicial i la modificació de la llei de seguretat ciutadana 11/04/2014

  • April 8th, 2014
Seminari sobre la reforma del codi penal, la nova estructura judicial i la modificació de la llei de seguretat ciutadana

Divendres que ve 11 d'abril se celebra en l'aulari Sud del campus de tarongers el seminari sobre la reforma penal, la nova estructura judicial i la modificació de la llei de seguretat ciutadana dins de les activitats de l'assignatura “Seguretat Pública i Privada” pertanyent als graus de dret i doble grau dret-criminologia .

Aquest seminari compta amb la supervisió del Comitè Científic format per D. Enrique Orts Berenguer (Catedràtic de Dret penal i director de l'Institut de Criminologia i Ciència Penals), D. Juan Carlos Carbonell Mateu (Catedràtic de Dret penal i director del Departament de Dret penal) i D. José Piris Perpén (Secretari General de la Prefectura Superior de Policia de València).

PROGRAMA:

10:00 – 13:30 H. Aula 101. Aulari Sud

La conversió de faltes en infraccions administratives. Sra. Margarita Roig Torres (Prof. Titular de Dret penal de la UV)

Els delictes de desordres públics en el projecte de reforma del Codi penal. Sra. Tàlia González Collantes (Prof. Associada de Dret penal de la UV)

Canvis en l'estructura judicial. D. Pedro Castellà Rausell (President de la Sec. 4 de l'Audiència Provincial de València)

15:00 – 17:30 H. Aula 301. Aulari Sud

La nova Llei de Seguretat Ciutadana des del punt de vista policial. D. Vicente Martínez Guillem (Inspector Cap de la Policia Nacional)

Guàrdia Civil i Seguretat Ciutadana. D. José Gaspar Cutillas Barberá (Capità de la Guàrdia Civil)

Concreció de la identitat com a element de la seguretat pública. D. José Oliveros Roselló (Prof. Associat de Dret penal de la UV)

Images: