University of Valencia logo Logo University Research Institute of Criminology and Criminal Science Logo del portal

IV Congrés de Seguretat, Justícia i Sistema penal: prevenció i intervenció front al terrorisme yihadista al ciberespai

  • December 21st, 2016
Image de la noticia

Els pròxims díes 9 i 10 de febrer es celebrarà al saló de graus de la Facultat de Dret de la Universitat de València el IV Congrés de Seguretat, Justícia i Sistema penal: prevenció i intervenció front al terrorisme yihadista al ciberespai.

D'acord amb el propi títol del congés, en aquesta quarta edució es tractarà de forma específica els diversos problemes jurídics relacionats amb el terrorisme yihadista, així com els mecanismes de persecució i prevenció de la mateixa, i la seua eficàcia. També es prestarà atenció al paper que juguen les noves ferraments derivades de la revoluciói tecnològica a l'esudi d'aquests comportaments. 

El Congrés comptara amb la participació de professors i experts en distintes disciplines com són advocats, jutges, fiscals, doctors i periodistes, entre d'altres.

Donada la amplitud dels temes a tractar, el Congrés pot resultar d'interès a estudiants (dret, criminología, ciències polítiques, sociología, periodisme...) com a professors, membres dels cossos i forces de seguretat, advocats i professionals de la Admnistració Pública.

Més informació i inscripció: http://esdeveniments.uv.es/7519/detail/iv-congreso-seguridad-justicia-y-sistema-penal_-prevencion-e-intervencion-frente-al-terrorismo-yiha.html