University of Valencia logo Logo University Research Institute of Criminology and Criminal Science Logo del portal

Jornada Terrorisme I Justiícia Penal Preventiva: Són encara hui irrenunciables les Garanties Penals?

  • October 26th, 2017
Duelo a Garrotazos de F. Goya

El pròxim 10 de novembre es celebrarà a la Sala Tomàs Vives (4ª planta del Edifici departamental de la Facultat de Dret 4P05), la Jornada de Terrorisme i Justícia Penal Preventiva: “Són encara hui irrenunciables les Garanties Penals?.

La Jornada comptarà amb la participació d'especialistes en Dret penal, penitenciari, processal, en criminologia i filosofia del dret, i de diversos professionals que exercixen en àmbits relacionats amb la matèria objecte de discussió.

L'aforament és limitat. Entrada condicionada a inscripció prèvia (que ha de formalitzar-se enviant un email a David.colomer@uv. en el que consten les dades següents: nom i cognoms, DNI i professió). La inscripció és gratuïta per a professors, estudiants i professionals del Dret, de la Criminologia i de l'àmbit policial, fins a cobrir el nombre de places existents atenent a l'orde cronològic de sol·licitud.

* Esta Jornada s'enmarca en el Projecte  I + D sobre Justícia penal preventiva i tutela de l'ordre públic (DER2016-77947-R, AEI/FEDER, UE), Ministerio de Economía, Industria y Competitividad.

Images: