University of Valencia logo Logo University Research Institute of Criminology and Criminal Science Logo del portal

Jornades 50 Aniversari de la creació de l'Institut de Criminologia i Ciències Penals de la UV

  • June 20th, 2019

L'Institut Universitari d'Investigació en Criminologia i Ciències Penals de la Universitat de València es va crear fa cinquanta anys, i és el segon institut d'Espanya més antic, només per darrere de l'Institut de Criminologia de la Universitat Complutense de Madrid.

Per a celebrar aquest 50 aniversari hem programat unes Jornades que a més de reunir exdirectors de l'Institut, i professors i juristes relacionats amb el món de la criminologia pretenen donar respostes als actuals reptes de la investigació criminològica.

La inauguració d'aquestes jornades dirigides per Mª Asunción Colás Turégano, professora de Dret Penal i Co-Directora del Master en Criminología i Seguretat, serà a càrrec de la Rectora de la UV, María Vicenta Mestre Escrivá, de Javier Palao Gil, Degà de la Facultat de Dret i de José Luis González Cussac, Catedrátic de Dret Penal i Director del ICCP.

La Jornada servirà també de clausura a la 6a Edició del Màster en Criminologia i Seguretat.

València 20 y 21 de Juny 2019 
Sala Tomás Vives Antón. (4P05) 

Facultat de Dret. Universitat de València

VEURE PROGRAMA COMPLET

 

Links:

 

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy