University of Valencia logo Logo University Research Institute of Criminology and Criminal Science Logo del portal

Oberta la Pre-inscripció al Màster en Garanties Penals i Delictes Socioeconòmics

  • September 4th, 2019
Image de la noticia

VOLS SER UN EXPERT EN UN SECTOR DEL DRET EN AUGE?

VOLS ESPECIALITZAR-TE EN LA LEGALITAT DELS NOUS SECTORS ECONÒMICS?

Quan parlem de Garanties Penals i Delictes Socioeconòmics, parlem d'una activitat en auge, amb gran demanda i d'un terreny professional molt especialitzat que reclama una exigent preparació i una adequada formació per a fer front al panorama actual en el qual es mou la legalitat que es desenvolupa en un entorn socioeconòmic canviant que demanda professionals amb una formació específica.

CARACTERÍSTIQUES DEL MÀSTER

MÀSTER DE 60 CRÈDITS

DE GENER A JUNY DE 2020​

PASSAREL·LA DES DEL MÀSTER EN ADVOCACIA

RECONEIXEMENTS

  • MÀSTER OFICIAL EN DRET DE L'EMPRESA. ASSESSORIA MERCANTIL, LABORAL I FISCAL
  • MÀSTER OFICIAL EN DRET I VIOLÈNCIA DE GÈNERE
  • MÀSTER OFICIAL EN CRIMINOLOGIA I SEGURETAT

PRESENCIAL DE GENER A JUNY

ITINERARI PROFESSIONAL I ITINERARI INVESTIGADOR

SELECT PROGRAMA DE CONFERÈNCIES

DIRECTORS: JOSÉ L. GONZÁLEZ CUSSAC I MARGARITA ROIG TORRES

PER QUÈ AQUEST MÀSTER ÉS UN DELS MILLORS EN EL SEU ÀMBIT

1. Aquest Màster està reconegut per la Universitat de València i compta amb un pla d'estudis pautat i actualitzat. Destaquen l'actualitat de les seues assignatures, la qualitat de les seues instal·lacions i dels seus docents i els processos d'acreditació i avaluació als quals ha sigut sotmés.

2. El seu pla d'estudis compta amb assignatures pràctiques i teòriques i pràctiques en institucions de referència. És el cas de les pràctiques en bufets d'advocats líders que es realitzaran al llarg de tot un semestre. Aquests continguts estan orientats a oferir una formació especialitzada permetent també una formació docent que permet l'accés directe a la Tesi Doctoral.

3. Aquest Màster compta entre el seu professorat amb magistrats de la sala 2a del Tribunal Suprem, magistrats de la Sales Civil i Penal del TSJ de la Comunitat Valenciana, magistrats de l'Audiència Provincial de València, Fiscals de sala del Tribunal Suprem, Coordinadors de delictes socioeconòmics de la Fiscalia Provincial de València, Jutges, advocats de prestigi, Catedràtics d'altres Universitats espanyoles i estrangeres i catedràtics i professors de la Universitat de València.

4. Assistència tutorial: és vital que els teus dubtes siguen escoltats i que tingues el suport dels professors durant l'any que realitzes el Màster. Tindre accés a una bona assistència tutorial pot servir-te de gran ajuda i sens dubte farà que els teus estudis siguen molt més senzills.

5. Col·laboració del pla d'estudis amb seminaris, activitats pràctiques, col·laboracions, conferències i congressos relacionats. Què dins de les assignatures es fomenten les activitats de formació complementària, la qual cosa és una genial forma d'especialitzar-te i conéixer els aspectes més pràctics del tema.

6. Possibilitat de continuar amb un Doctorat. Si el pla d'estudis del Màster està encaminat a continuar amb la investigació docent pots continuar formant-te a través d'un Doctorat en Garanties Penals, una via que no has de descartar per a poder arribar pel cap alt alt de la professió.

GUIA DOCENT

DATES A TINDRE EN COMPTE

Primera Preinscripció: fins al 19 de juny

Última Pre-inscripció: des del 19 de juliol fins al 4 de setembre

VEURE TOTES LES DATES DE PRE-INSCRIPCIÓ, SOL.LICITUD  I  MATRÍCULA
PÀGINA WEB DEL MÀSTER

Links: