University of Valencia logoLogo CSIC Logo del portal

L’11è DataBeers València divulga el paper de la dona en la ciència, demà dijous a l’Octubre

  • Scientific Culture and Innovation Unit
  • February 6th, 2019
Cartell de Data Beers

L’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de la Universitat, l’Espai Ciència i el col·lectiu DataBeers VLC organitzen aquest acte amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència, l’11 de febrer. DataBeers València és una iniciativa per a comunicar i difondre els beneficis i avanços en la ciència de dades d’una manera relaxada i divertida, i amb una cervesa. La trobada serà a les 19 hores en l’Octubre Centre de Cultura Contemporània.

Per participar-hi cal inscriure-s’hi a través del formulari: http://ir.uv.es/0EUkPd1.

El programa està format per quatre xarrades: Pilar Domingo-Calap (Investigadora de l’Institut de Biologia Integrativa de Sistemes, I2SysBio) amb Virus emergents: una lluita contra allò desconegut i Rosa Arroyo (Casfid) amb Com conèixer els assistents de festivals amb dades de Cashless. També hi participaran Anabel Forte (Departament d’Estadística i Investigació Operativa de la Universitat de València) amb la conferència On fugir en una apocalipsi zombi? L’estadística entre la realitat i el model i Silvia Rueda (Departament d’Informàtica de la Universitat) amb Diversitat de gènere en les TIC: ens poden ajudar les dades?

En aquest acte col·laboren la Universitat de València a través de la Facultat de Ciències Matemàtiques i la Unitat de Cultura Científica i de la Innovació; l’Institut d’Estudis Catalans, Acció Cultural del País Valencià, la Xarxa d’Unitats de Cultura Científica, el Consell Superior d’Investigacions Científiques, la Revista Mètode i la llibreria Fan set de l’Octubre.

Images: