University of Valencia logoLogo CSIC Logo del portal

Diàleg amb motiu de l'exposició "Frankenstein o el modern Prometeu"

  • Scientific Culture and Innovation Unit
  • December 4th, 2017
Image de la noticia

Diàleg amb motiu de l'exposició "Frankenstein o el modern Prometeu"

Data: Dilluns, 11 de desembre de 2017 a les 18:30 hores

Lloc: Sala José Puche - Saló d'actes. Palau de Cerveró. Institut d'Història de la Medicina i de la Ciència López Piñero

Amb motiu de l'exposició "Frankenstein o el modern Prometeu: Diàlegs entre ciència i literatura", el pròxim dilluns 11 de desembre a les 19 hores, a la sala d'actes del Palau de Cerveró, tindrà lloc el diàleg entre Isabel Burdiel i Antonio Lazcano, moderat per Pedro Ruiz-Castell.

Prèviament, a les 18.30 hores s'oferirà una breu introducció a l'exposició ubicada a la sala José Puche del Palau de Cerveró a càrrec de Pedro Ruiz-Castell, comissari de l'exposició i professor titular d'Història de la Ciència de la Universitat de València.

Isabel Burdiel és catedràtica d'Història Contemporània de la Universitat de València, autora d'una biografia de Mary W. Shelley (Cátedra, 1994) i d'una edició crítica de la seua celebrada novel·la (Cátedra, 1996), entre altres nombrosos treballs d'investigació.

Antonio Lazcano és membre d'El Colegio Nacional i catedràtic d'Origen de la vida a la Universidad Nacional Autònoma de Mèxic (UNAM), investigador sobre química prebiòtica, evolució primitiva de la vida i història de les idees sobre l'aparició de la vida a la Terra.

Images: