University of Valencia logoLogo CSIC Logo del portal

Encontre d’Excel·lència Internacional sobre l’origen de la vida amb el professor de Química Ram Krishnamurthy

  • June 13rd, 2018

L’Institut de Biologia Integrativa de Sistemes (I²SysBio), amb el patrocini de VLC/CAMPUS. València, International Campus of Excellence, organitza l’encontre ‘Orígens de la vida: comprendre el sorgiment de les molècules biològiques i la química de la química prebiòtica’, on intervindrà el professor Ram Krishnamurthy. L’acte serà dimarts 26 de juny a les 12:30h en la Sala Seminaris de l’I²SysBio.

Ram Krishnamurthy, professor de Química del The Scripps Research Institute (TSRI), centrarà el seu discurs en l’ús de la química orgànica sintètica i la metodologia per a abordar experimentalment qüestions relatives als orígens de la vida pel que fa a l’arribada dels monòmers funcionals i l’aparició de polímers informatius.

L’I²SysBio és un institut de recerca de col·laboració conjunta en el qual participen la Universitat de València i el Consell superior de Recerques Científiques (CSIC), obert a la participació estratègica d’empreses biotecnològica. Està situat al Parc Científic de la Universitat de València, en el campus de Burjassot-Paterna.

La conferència del professor Ram Krishnamurthy s’emmarca en el programa de Trobades d’Excel·lència del Campus d’Excel·lència Internacional.

Cartell de l'acte fent clic ací

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy