University of Valencia logoLogo CSIC Logo del portal

L’11è DataBeers València divulga el paper de la dona en la ciència, demà dijous a l’Octubre

Cartell de Data Beers

L’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de la Universitat, l’Espai Ciència i el col·lectiu DataBeers VLC organitzen aquest acte amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència, l’11 de febrer. DataBeers València és una iniciativa per a comunicar i difondre els beneficis i avanços en la ciència de dades d’una manera relaxada i divertida, i amb una cervesa. La trobada serà a les 19 hores en l’Octubre Centre de Cultura Contemporània.

Per participar-hi cal inscriure-s’hi a través del formulari: http://ir.uv.es/0EUkPd1.

El programa està format per quatre xarrades: Pilar Domingo-Calap (Investigadora de l’Institut de Biologia Integrativa de Sistemes, I2SysBio) amb Virus emergents: una lluita contra allò desconegut i Rosa Arroyo (Casfid) amb Com conèixer els assistents de festivals amb dades de Cashless. També hi participaran Anabel Forte (Departament d’Estadística i Investigació Operativa de la Universitat de València) amb la conferència On fugir en una apocalipsi zombi? L’estadística entre la realitat i el model i Silvia Rueda (Departament d’Informàtica de la Universitat) amb Diversitat de gènere en les TIC: ens poden ajudar les dades?

En aquest acte col·laboren la Universitat de València a través de la Facultat de Ciències Matemàtiques i la Unitat de Cultura Científica i de la Innovació; l’Institut d’Estudis Catalans, Acció Cultural del País Valencià, la Xarxa d’Unitats de Cultura Científica, el Consell Superior d’Investigacions Científiques, la Revista Mètode i la llibreria Fan set de l’Octubre.

Images:
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy