University of Valencia logo Logo Inter-university Institute for Local Development Logo del portal

La revista de la red d'experts en DL d'Iberoamèrica y el Caribe se n'ha fet ressò de l'activitat de l'IIDL-UV

  • October 18th, 2017
Image de la noticia

Una publicació de la Xarxa de Desenvolupament Territorial d'Amèrica Llatina i el Carib es fa ressò de l'activitat de l'Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local de la Universitat de València.

La revista digital "Desarrollo y Territorio. número 2, 2017", creada per a  difondre els treballs acadèmics, de recerca i documents d'interès dels i les professionals vinculats a la Xarxa de Desenvolupament Territorial d'Amèrica Llatina i el Carib (RedDETE ALC) i altres organitzacions relacionades al desenvolupament territorial, ha publicat una ressenya sobre l'Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local de la Universitat de València (IIDL-UV) a l'apartat de "Context internacional". La ressenya, que ha estat realitzada pel Dr. Joan Noguera (director de l'IIDL), presenta entre les pàgines 77-78 l'institut de recerca així com tots els grups de recerca que el conformen.
En aquest número de la revista també es recull un article del Dr. Joan Noguera amb el títol de "El Desenvolupament Territorial Sostenible des de l'escala local" entre les pàgines 32-39.