University of Valencia logo Logo Inter-university Institute for Local Development Logo del portal

Invitació Jornades ODS Máster Cooperació UJI 18 octubre

  • October 5th, 2018
Image de la noticia

El Màster Universitari en Cooperació al Desenvolupament (MCAD) de la Universitat Jaume I amb la col·laboració de l'Ajuntament de Castelló de la Plana, pretén consolidar una formació integral que abordi la Cooperació Internacional per al Desenvolupament des d'una perspectiva holística i transformadora en la ciutat de Castelló, redundant en la preparació de professionals compromesos amb la promoció del desenvolupament humà i sostenible. Al mateix temps, s'espera donar a conèixer i sensibilitzar a la ciutadania de Castelló en temes com la lluita contra la pobresa, el desenvolupament humà sostenible, la solidaritat, el medi ambient, el comerç just o l´equitat de gènere, des del compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

La Jornada d'Intercanvi de Bones Pràctiques del Màster Universitari en Cooperació al Desenvolupament (MCAD-UJI) està dirigida a conèixer la Recerca i la Intervenció en Cooperació al Desenvolupament. Amb aquesta actuació es pretén intercanviar i posar en valor les experiències que al llarg de 10 anys s'han realitzat des del Màster Universitari en Cooperació al Desenvolupament de l’Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local (IIDL), en col·laboració amb les ONGD, l’Ajuntament de Castelló i d’altres municipis de la província, la Generalitat Valenciana, l’AECID, i Organismes Internacionals.

La jornada constarà de tres parts: en la primera es portarà a terme una reflexió sobre polítiques i experiències en el desenvolupament dels ODS; en la segona, les persones investigadoresi les graduades del MCAD-UJI presentaran les seues experiències a través de les practiques externes del Màster i Treballs Final de Màster, així com el personal docent i investigador del Màster que presentaran els projectes de Cooperació al Desenvolupament realitzats al llarg dels últims 10 anys des de la Universitat Jaume I. En un tercer moment, es presentaran experiències de Cooperació Descentralitzada, impulsades i finançades per l’Ajuntament de Castelló i desenvolupades per les ONGD. També es poden presentar experiències dels darrers anys mitjançant el format pòster (*), que s’exposarà al saló d’actes de les Jornades.

Links: