University of Valencia logo Logo Chair for International Finance UV - Banco Santander Logo del portal

Vídeos guanyadors de la I Edició Concurs “Cultura Financera”

  • June 23rd, 2021
cultura financiera

Entre les 32 propostes presentades, el Jurat de la I edició del Concurs “CULTURA FINANCERA”, organitzat per la Comissió de Relacions amb Secundària de la Facultat d’Economia de la Universitat de València, juntament amb la Càtedra Finances Internacionals Banc Santander, ha resolt concedir els premis als següents vídeos:

En la categoria de Batxillerat:

  • I Premi: "El canvi climàtic i la transició energètica” de l'IES. Clara Campoamor. Realitzat per Lucía Chin-Li i Vanesa Moldovan i dirigit pel professor David Fabuel Guareño.
  • II Premi: "Buscant el canvi” de l'IES. Enrique Tierno Galván. Realitzat per Carmen Doménech Penalva, Rocío Navarro Andreu, Laura Álvarez Camps i Rafa Villarroya García i dirigit per la professora Rosa Gimeno Ruiz.

En la categoria de l'ESO:

  • I Premi: "La importància de l'Estat de Benestar” del Col·legi Jesús Maria. Realitzat per Miguel Ruíz Navarro i Sonia Román Sancho i dirigit per la professora Teresa Estruch Camarena.
  • II Premi: "Finançant Empreses” de l'IES Enrique Tierno Galván. Realitzat per Raquel Catalá Vila, Salvador Moral Navarro, Álex Gómez Puig i Blanca Pérez Ortega dirigit per Rosa Gimeno Ruiz.

L'objectiu d'aquest concurs és fomentar i estimular la cultura financera entre la joventut i, en particular, premiar la iniciativa, creativitat i el treball en equip de l'estudiantat matriculat en algun dels dos últims cursos de l'Educació Secundària Obligatòria (ESO) o algun dels dos cursos de Batxillerat, en la Comunitat Valenciana.
Per a participar calia presentar un vídeo de màxim 4 minuts on s'abordara de manera didàctica i amb un llenguatge simple cap dels temes de contingut financer proposats en les bases.

Els vídeos guanyadors seran projectats pels equips el dia en què la Facultat d’Economia celebre el “Dia Mundial de l'Estalvi”.

Tant des de la Comissió de Secundària, com des de la Càtedra de Finances Internacionals-Banc Santander de la Universitat de València, felicitem i agraïm la participació de tots els equips i especialment als guanyadors.