University of Valencia logo Logo Chair for International Finance UV - Banco Santander Logo del portal

Lliurament de Diplomes als 10 finalistes de la XVIII Edició de la Fase Local de l'Olimpíada d'Economia

  • October 1st, 2021
Lliurament de Diplomes als 10 finalistes de la XVIII Edició de la Fase Local de l'Olimpíada d'Economia

L'Acte de Lliurament de Premis de la Fase Local de l'Olimpíada d'Economia va tindre lloc el dimecres, 29 de setembre, en el Hall de la Facultat d'Economia de la Universitat de València.

Aquest acte ha comptat amb la presència del conseller d'Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler, el vicerector d'Estratègia, Qualitat i Tecnologies de la Informació de la UV Joaquín Aldás, el vicerector de Planificació, Oferta Acadèmica i Transformació Digital de la UPV, José Pedro García, així com el Degà de la Facultat d'Economia de la UV, Francisco Muñoz, la Degana de la Facultat d'Administració i Direcció d'Empreses de la UPV, Mª de la Mar Marín.

La Fase Local de l'Olimpíada d'Economia està organitzada conjuntament per la Facultat d'Economia de la Universitat de València i la Facultat d'ADE de la Universitat Politècnica de València i compta amb el patrocini de la Borsa de València, Col·legi d'Economistes de València i la Càtedra de Finances Internacionals Banc Santander-UV, els representants de la qual: el conseller de la Borsa de València, Ángel Pardo, el Degà del Col·legi d'Economistes de València, Juan José Enríquez i el director Institucions Territorial València - Múrcia en Banc Santander, José Miguel Lorente, també han assistit.

Enguany, a més del lliurament dels Diplomes, ha tingut lloc també la recepció del tradicional rotlle de la Borsa, que a partir d'ara estarà en la Facultat d'Economia. El professor Ángel Pardo, Catedràtic d'Economia Financera, al mateix temps que conseller de la Borsa de València ha subratllat el significat simbòlic d'aquest Rotlle i la seua importància històrica en l'àmbit borsari.

L'Olimpíada d'Economia pretén estimular l'interés de l'alumnat de batxillerat en els estudis d'economia i empresa, fomentar la cultura econòmica i financera entre els joves, així com premiar l'esforç i l'excel·lència acadèmica.

En l'edició XVIII de la fase local, celebrada el 27 de març abril de 2021, van participar 141 estudiants d'Economia i Economia de l'Empresa de 2n de Batxillerat que cursaven els seus estudis en 56 centres d'ensenyament secundari de tota la província de València.

En l'acte de lliurament es va destacar l'excel·lència dels deu finalistes, així com l'important esforç i dedicació del professorat de secundària que els acompanya i els guia en aquest il·lusionant repte.

Images: