Kelin: Recinto arqueologicoKelin: Recinto arqueologico

Recinte arqueològic
Caudete de las Fuentes (Valencia)

   

Última actualització: 2013/10

 
date

Informació general

Benvinguts i benvingudes a la web del recinte arqueològic de Kelin, localitzat a Caudete de las Fuentes, on trobaràs tota la informació referida a aquesta ciutat ibèrica i estaràs al corrent dels actes i celebracions relacionades amb ella. Esperem que gaudeixes de la visita a la nostra pàgina web.

 

Grupo de Kelin en FacebookAra busca'ns al Facebook 
date

IX Jornada de portes obertes (2013)

El día 6 de octubre de 2013 es va celebrar la IX Jornada de portes obertes al Recint Arqueològic de Kelin amb el tema: Olors, colors i remeis. Els seus habitants et mostraren l`ús que donaven a les plantes.

kelin


date

VIII Jornada de portes obertes (2012)

El dia 21 d'octubre de 2012 es va realitzar la VIII Jornada de Portes Obertes al Recint Arqueològic de Kelin que girà entorn de les competicions de teixits que arrepleguen les fonts històriques.


kelin


date

VII Jornada de portes obertes (2011)

El dia 2 d'octubre de 2010 es realitzà la VII Jornada de Portes Obertes al Recint Arqueològic de Kelin: la verema ibèrica en la DOP Utiel-Requena.


Ací pots veure més información dels actes que es desenrotllaren.


date

VI Jornada de portes obertes (2010)

El dia 24 d'octubre de 2010 es realitzà la VI Jornada de Portes Obertes al Recint Arqueològic de Kelin on es va celebrar una boda ibèrica.


Ací pots veure més información i imatges sobre els actes duts a terme.


date

V Jornades de portes obertes i gastronomia ibèrica (2009)

Els dies 24 i 25 d'octubre del 2009 es van celebrar les V Jornades de Portes Obertes en el Recinte Arqueològic Kelin, amb una gran afluència de visitants i un temps esplèndid.

Per a veure més informació i imatges dels actes que es van desenrotllar durant aquestes jornades prem ací.

  date

IV Jornades de portes obertes i gastronomia ibèrica (2008)

Els dies 11 i 12 d'Octubre del 2008 es van celebrar les IV Jornades de Portes Obertes en el Recinte Arqueològic Kelin, amb una important acollida per part del públic a pesar de la climatologia adversa.

Per a veure les imatges dels esdeveniments i actes duts a terme durant aquestes jornades prem ací.

 

 
  date

III Jornades de portes obertes i gastronomia ibèrica (2006)

Els dies 19 i 26 de novembre del 2006 van celebrar-se les III Jornades de Portes Obertes en el Recinte Arqueològic de Kelin en les quals destacaren com a novetat les visites dramatitzades en el propi jaciment.

Per a veure un vídeo amb un resum dels moments més interessants d'estes jornades prem ací.

 

 
  date

II Jornades de portes obertes i gastronoma ibèrica (2006)

Els dies 30 d'abril i 1er de maig del 2006 es celebraren les II Jornades de portes obertes al recinte arqueològic de Kelin, amb una bona acollida per part del públic, una climatologia excel·lent i una interessant oferta gastronòmica (entitats col·laboradores). 

Per a veure les imatges dels esdeveniments i actes duts a terme durant aquestes jornades prem ací.

 

 
  date

I Jornades de portes obertes (2004)

Els dies 5 i 6 de desembre del 2004 es realitzaren les primeres jornades de portes obertes com a celebració de la finalització de les obres de consolidació i posada en valor del jacimient. Els tallers tingueren lloc a la Biblioteca i el Saló Cultural. 

Per a veure les imatges dels esdeveniments i actes duts a terme durant aquestes jornades prem ací.

 

 
  date

Edició del CD Rom interactiu del Puntal dels Llops

El dia 10 de desembre del 2004 tingué lloc a Olocau (València) la presentació del CD Rom interactiu realitzat pel Servei d'Investigació Prehistòrica de la Diputació de València sobre el poblat ibèric del Puntal dels Llops. Es tracta d'una iniciativa dirigida a un públic divers, vinculada a actuacions anteriors en quant a la difusió i conservació del patrimoni arqueològic valencià.

Quant a l'estructura del CD, aquest interactiu es composa de reconstruccions tridimensionals a partir de les pròpies restes, animacions seqüencials i pel·lícules de 360º, jocs i imatges que ens permeteixen conèixer la vida quotidiana d'un fortí dels segles V a II a.C. Com a mostra ací tens un dels jocs inclosos en ell, encara que necessites tenir instal·lat Shockwave Player (Si tens un sistema operatiu distint a Windows prem ací per fer la instal·lació d'aquest programa).

Aquest CD Rom pot adquirir-se a la botiga del Museu de Prehistòria de València (C/ Corona, 36 - 46003 VALENCIA) o descarregar-se des de la pròpia pàgina web del museu (DESCARREGAR).

 
   

 

 

 
 

As de Kelin

images/as_kelin.jpg 
 
     
 
 

Cremació d'un cabdill

incineracion.jpg

 
     
 
 

Caràtula del CD Rom

images/caratula_puntal.jpg
 
     

 
Departament de Prehistòria de la Universitat de València. Servei d'Investigació Prehistòrica (SIP) de la Diputació de València