University of Valencia logo Logo Valencian School of Innovation LABORA-Universitat de València Logo del portal

Arranca el I Campus Escola Valenciana d’Innovació de la Càtedra INNOVA SERVEF – UV amb la presentació de la metodologia INNOTALKS INNOVA

  • October 4th, 2018
Image de la noticia

La Nau, edifici històric i centre cultural de la Universitat de València, acull el 4 i el 5 d'octubre el I Campus Escola Valenciana d’Innovació, esdeveniment organitzat per la Càtedra INNOVA SERVEF-UV sota el format de conferències i tallers que té l'objectiu de descobrir i construir una administració pública receptiva i adaptable als canvis. Van intervindre en la inauguració la Directora General d'Ocupació i Formació SERVEF Rocío Briones, la Vicerectora d'Innovació i Transferència de la Universitat de València Mª Dolores Real i el Codirector de l'esmentada càtedra José María Peiró.

El programa d'activitats va començar a les 10:30 h amb la presentació de la metodologia INNOTALKS INNOVA que, impulsat per la Sotsdirecció General de Formació del SERVEF i per la Càtedra INNOVA-SERVEF – UV, vol contribuir a generar valor públic, dissenyant, desenvolupant i incentivant una nova cultura organitzativa capaç d'obtenir i recolzar de forma activa les aportacions i recomanacions de les persones interessades en la formació professional per a l'ocupació en tots els àmbits. Els protagonistes de l'acte van ser Rosa López Pérez, Sotsdirectora General de Formació Professional per a l'Ocupació, i Rafael J. García Martínez, Codirector de la Càtedra INNOVA-SERVEF – UV.

A les 12 h s'inicià el I Diàleg Innova, amb la conferència d'Alfonso Alcántara Gómez, Director del portal Yoriento.com i expert en psicologia del lideratge, titulada “No recomanes eixir de la zona de confort, ajuda a fer-la més gran” sobre el poder positiu de la innovació en les organitzacions. I a les 13 h va tindre lloc el II Diàleg Innova, una taula redona que va debatir sobre el futur de la formació per a l'ocupació, on van assistir Rafael Navarro Quilis, Director del Centre Públic Integrat de Formació Professional Catarroja; Mª Adela Valero Aleixandre, Vicerectora d'Ocupació i Programes Formatius de la Universitat de València; José María Peiró Silla, Director de la Càtedra INNOVA-SERVEF – UV; Ana Mª García Alcolea, Secretària d'Ocupació i Formació de la CS CCOO-PV; i Mª Dolores Ruiz Ladrón de Guevara, Secretària d'Acció Sindical d'UGT-PV. La moderadora del debat va ser l'anteriorment citada Rocío Briones.

A la vesprada, van ser programades dues Experiències Pràctiques d'Innovació. Una d'elles, centrada en les habilitats de lideratge, es titulava “Superherois en acció amb Lego Serious Play” i va estar protagonitzada per Laura Fidalgo Marcos, CEO de Concierta: Gamificación de Proyectos y Juegos Serios. L'altra, dedicada a la Marca Personal, “La Brúixola dels Somnis: Marca personal, potencia el teu talent i aprén a comunicar-te”,ho va impartir Ami Bondía, Comunicadora 360º i experta en Personal Branding.