University of Valencia logo Logo Valencian School of Innovation LABORA-Universitat de València Logo del portal

Comença la II edició del curs en línia: "El Sistema Nacional de Qualificacions Professionals (SNQP)" organitzat per la Càtedra Innova en la modalitat formativa e-aprèn de l'Escola Valenciana d'Innovació LABORA - UV

  • September 25th, 2020
Cartel EVI on line 2020

L’objectiu del curs SNQP és conèixer el sistema de formació professional del estat, els seus instruments i accions necessaris per a comprendre la integració dels dos subsistemes de formació professional, així com el procediment de reconeixement de les qualificacions professionals assolides per l’experiència laboral.

La iniciativa és possible gràcies a la participació del personal tècnic de LABORA que ha dissenyat el curs i l'impartirà en diferents sessions formatives que es desenvoluparan del 25 de setembre al 16 d’octubre i tractaran aspectes novedosos de la innovació pública amb una metodologia activa i col·laborativa gràcies a la tecnologia Moodle de la Fundació Universitat Empresa ADEIT de la Universitat de València.

El curs té una durada de 20 hores, i s’han inscrit 60 persones d’entre el personal tècnic de Labora. Tres tutores tècniques de LABORA serán les encarregades de dinamitzar les sessions i guiar els participants pels diferents temes.

Més informació sobre e-aprèn en aquest enllaç.