University of Valencia logo Logo Valencian School of Innovation LABORA-Universitat de València Logo del portal

L'Escola Valenciana d'Innovació celebra la primera sessió del taller d'innovació per a generar idees orientades a propòsits

  • October 2nd, 2020
Image de la noticia

Hui, 2 d'octubre, ha tingut lloc la primera de les dues sessions del Taller d'Innovació per a generar idees a propòsits, l'acció formativa emmarcada dins d’e-aprén, el programa de formació en línia de l'Escola Valenciana d'Innovació destinat a fomentar l'emprenedoria entre el personal del servei públic valencià d'ocupació.

El taller, presentat per Rafael J. García Martínez –codirector de la Càtedra Innova LABORA de la Universitat de València–, ha sigut impartit per Fermín Cerezo Peco, Cap de Servei d'Innovació i Gestió del Coneixement de l'Ajuntament de València. La sessió, dirigida als treballadors i les treballadores del servei públic valencià d'ocupació (LABORA), s'ha centrat en analitzar en què consisteix la innovació dins del sector públic, amb quines dificultats es troben les persones que pretenen implantar accions innovadores i quines són les millors eines per a gestionar les idees. En total, en aquesta sessió han participat prop de 35 persones.

El programa de hui es completarà dimarts que ve 6 d'octubre (de 9 a 11 del matí) amb una sessió més pràctica en la qual les persones participants podran desenvolupar les seues pròpies idees i posar-les en comú, i rebran formació sobre els aspectes més determinants del procés innovador.

Aquest taller s'emmarca dins de les activitats dutes a terme per l'Escola Valenciana d'Innovació (EVInnova) que, organitzada per la Càtedra Innova LABORA de la Universitat de València i el Servei Valencià d'Ocupació i Formació (LABORA), proporciona experiències pràctiques rellevants per a generar un espai formatiu especialitzat en la innovació i la creativitat dins del sector públic. L'any 2020, EVInnova ha llançat e-aprén, la seua modalitat en línia de formació que, entre altres activitats, organitza aquest taller orientat a la generació d'idees innovadores.