Logo de la Universitat de València Logo SocInnoLAB. Laboratori d'innovació social Logo del portal

El living lab d'innovació social de la Universitat de València [SocInnoLAB] presenta el programa de formació Waving Idees en la Primera Edició de la Universitat d'Estiu del Racó d'Ademús (UVRA)

  • 28 de juny de 2017
Programa de formació Waving Ideas

Del 20 al 23 de juny va tindre lloc la Primera Edició de la Universitat d'Estiu del Racó d'Ademús (UVRA). Aquesta va ser organitzada per la Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians de la Universitat de València, junt amb el Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial.

Aquesta iniciativa oferia un atractiu programa d'activitats acadèmiques i culturals; mitjançant conferències, xerrades, tallers i taules redones de caràcter formatiu, a més de, concerts, representacions, visites guiades i excursions nocturnes.

Divendres 23, dins el bloc acadèmic de la programació, es trobava el taller "Com ser creatiu: Idees amb èxit" que va ser impartit per Rafael García Martínez, director de l'Oficina de Polítiques per a l'Excel·lència [OPEX] i Delegat del Rector per el programa Campus d'Excel·lència Internacional. Aquest taller forma part del programa de formació "Waving Ideas" coordinat des SocInnoLAB, el Living Lab d'innovació social de la Universitat de València, que gestiona l'Oficina de Polítiques per a l'Excel·lència [OPEX].

Els participants d'aquest taller, van tindre l'oportunitat de conèixer i utilitzar les InnoTools, un kit d'eines d'innovació social, que ajuden a impulsar i donar suport a una idea, amb l'objectiu d'aconseguir millors resultats. Aquestes s'utilitzen ràpidament, són de fàcil aplicació i estan dissenyades per a persones que treballen en desenvolupament. Es basen en la revisió de moltes eines utilitzades actualment i s'inclouen aquelles que es consideren més útils.

Finalment, la Universitat d'Estiu del Racó d'Ademús va finalitzar amb un acte de cloenda, on van participar Àngel Andrés González, Alcalde d'Ademús; Francesc Signes, sotsecretari autonòmic de la Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori de la Generalitat Valenciana; Jorge Hermosilla Pla, Vicerector de Participació i Projecció Territorial de la UV; Emilio Iranzo García, codirector de la Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians de la UV, entre altres.

Waving Ideas en la Universidad de Verano del Rincón de Ademuz