Logo de la Universitat de València Logo SocInnoLAB. Laboratori d'innovació social Logo del portal

Segona sessió del concurs per a participar en el campus internacional "Entrepreneurship and Innovation in Europe: A Berkeley Startup Bootcamp" dirigit a estudiants de la Universitat de València

  • 22 de febrer de 2018
Image de la noticia

El 20 de febrer va tenir lloc en SocInnolab, el Laboratori d'Innovació Social de la Universitat de València, situat en l'Edifici Instituts de Recerca (Campus de Tarongers), la segona sessió del "Entrepreneurship and Innovation in Europe: A Berkeley Startup Bootcamp".

En aquesta ocasió, els participants en aquest programa van tenir un taller sobre "Equips creatius d'alt rendiment" on es va destacar la importància de passar d'Equips Convencionals a Equips que Sobreixen, per a poder arribar a Equips que Enamoren, on el rendiment dels seus membres és superior a causa de l'entusiasme, mètode i compromís dels seus integrants.

A continuació i mitjançant un sorteig es van crear els 5 equips que van a competir en aquesta edició, els quals estaran desenvolupant les seues idees i projectes els pròxims mesos. Els equips formats ja van començar a discutir sobre quina idea innovadora serà la que duran a terme.

En el següent enllaç podeu veure les fotos de la sessió.