Logo de la Universitat de València Logo SocInnoLAB. Laboratori d'innovació social Logo del portal

Let’s Surf! Gestió de marca personal i desenvolupament d'una APP reeixida

  • 14 de març de 2018
Image de la noticia

El 13 de març va tenir lloc en SocInnolab, el Laboratori d'Innovació Social de la Universitat de València, situat en l'Edifici Instituts de Recerca (Campus de Tarongers), la quarta sessió del "Entrepreneurship and Innovation in Europe: A Berkeley Startup Bootcamp".

Superat amb èxit el “Nivell 3: Formem equip”, del joc “Let’s surf! SocinnoLabgame”, en el qual van presentar els equips, que cada vegada mes motivats, un esquema de la viabilitat del projecte.

Després d'un breu recordatori de la dinàmica del joc, als equips se'ls va lliurar el seu repte setmanal, les seues posicions en el rànquing i van arreplegar els seus recompenses. També, van conèixer les tasques necessàries per a superar el següent nivell, “Nivell 4: Tenim un projecte”.

En aquesta ocasió, la primera conferència va ser a càrrec d'Elena Camps, CMO de www.efimarket.com, qui va parlar de la marca personal i com devem elaborar-la, transmetre-la i protegir-la amb ànim de diferenciar-nos i aconseguir un major èxit en les relacions socials i professionals.

Més tard, li va tocar el torn a Juanjo Llull, CTO de www.wallboxok.com, qui va analitzar tot el que hi ha al voltant de les aplicacions mòbils. La seua conferència va tractar d'estudiar els components i el desenvolupament d'una app i va posar exemples de apps molt reeixides, així com alguns projectes que formen part de la seua experiència personal en aquesta matèria.

En el següent enllaç podeu veure les fotos de la sessió.