Logo de la Universitat de València Logo SocInnoLAB. Laboratori d'innovació social Logo del portal

Let's Surf! Sessió de presentació de projectes

  • 17 de maig de 2018
Image de la noticia

Els quatre equips semifinalistes van presentar els seus projectes empresarials a la comissió de selecció en el Laboratori d'Innovació Social SocInnoLAB. Amb aquesta última sessió, es dóna per finalitzada la 4ª edició del concurs universitari per a participar en el campus internacional "Entrepreneurship and Innovation in Europe: A Berkeley Startup Bootcamp" en el marc del programa d'innovació del "Califòrnia-Spain Campus".

El dimarts 15 de maig, tots els equips que formen part d'aquest programa de formació en innovació van haver de presentar les seues idees de negoci davant de la comissió d'avaluació, qui va realitzar la primera selecció.

Els projectes presentats pels equips d'innovació són:

Aquests projectes es van presentar a la comissió mitjançant un elevator pitch de 15 minuts en anglès, on els estudiants van defensar la seua idea i van ser valorats i preguntats pel tribunal.

En els pròxims dies es faran públics els guanyadors del concurs. Els estudiants seleccionats hauran aconseguit la seua participació en el campus “Berkeley Startup Bootcamp” que tindrà lloc a Torí, Itàlia del 8 al 27 de juliol de 2018.

En el següent enllaç podeu veure les fotos de la sessió.