Logo de la Universitat de València Logo SocInnoLAB. Laboratori d'innovació social Logo del portal

El programa PIMe3UV arriba a la seua cinquena sessió per a parlar sobre l’Elevator Pitch i el Producte Mínim Viable

  • 27 de març de 2019
Image de la noticia

El passat 26 de març va tindre lloc la cinquena sessió del programa PIMe3UV, organitzat pel Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius i la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València. En aquest cas, la sessió es va centrar en la importància de conéixer el mercat i saber vendre el producte.

Un dels objectius principals del programa PIMe3UV és dotar als alumnes d’eines que permeten potenciar al màxim la seua idea de negoci. Per això, un pas molt important és saber com vendre el seu servei o producte als potencials clients i inversors (pitching), en un entorn que és a més altament competitiu.

La professora Alicia Mas, de la Facultat d’Economia de la UV, va impartir un taller sobre com utilitzar l’elevator pitch com a punt de partida per a donar a conéixer el producte. Després foren els mateixos alumnes de PIMe3UV els qui feren el seu pitch de les idees de negoci que estan desenvolupant en el programa.

Finalment, la sessió es va completar amb la intervenció de Mariell Velásquez i Mar Gimeno, que explicaren el concepte de Producte Mínim Viable com a element important per a mostrar als inversors la idea de negoci.

Per a veure més imatges de la sessió es pot consultar el següent enllaç.