University of Valencia logo Logo Chair for Linguistic Rights Logo del portal

Vicenta Tasa participa en la taula redona per commemorar el Dia dels Drets Lingüístics

  • December 5th, 2019
foto de l'esdeveniment

Vicenta Tasa, professora de Dret Constitucional i directora de la Càtedra de Drets Lingüístics de la Universitat de València, ha estat una de les participants en la taula redona 'Cap a una llei d'igualtat lingüística', celebrada dimecres 4 de desembre a Alacant, dins de les activitats programades per a commemorar el Dia dels Drets Lingüístics al País Valencià.

En la taula ha estat acompanyada de Joan Sanchis, regidor de l'Ajuntament d'Ontinyent i diputat de la Vall ens Uneix en la Diputació de València, i  Òscar Mengual, regidor de l'Ajuntament de Dénia i diputat de PSPV-PSOE en la Diputació d'Alacant, amb la moderació de Mar Iglesias, directora del Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística de la Universitat d'Alacant.

L'acte ha estat organitzat per la Cívica-Escola Valenciana de l'Alacantí, associació cívica per a la normalització del valencià de l'Alacantí, i, la Universitat d'Alacant.

El Dia dels Drets Lingüístics, que per cinqué any consecutiu celebra la Universitat d'Alacant, és una iniciativa que va sorgir de la Plataforma pels Drets Lingüístics al País Valencià (PDL-PV), integrada per diversos sindicats, col·lectius i associacions valencianes.