Universitat de ValènciaFundació Lluís Alcanyís Logo del portal

El Màster en Endodòncia organitza de nou els “Divendres Endodóntico”

  • May 20th, 2022
Image de la noticia

El passat 20 de maig es va celebrar una nova edició de les Jornades “Divendres Endodónticos”. Aquestes jornades tenen lloc 3 vegades a l'any, són un temps de trobada entre la gent interessada en l'Endodòncia. Estan organitzades pel Màster en Endodòncia, títol propi de la Universitat de València gestionat per la Fundació Lluíos Alcanyís i dirigit pel Prof. Forner i per la Dra. Almenar. Es tracta d'una activitat oberta, de lliure participació i de caràcter gratuït.

En l'última edició es van presentar 2 ponències d'investigació, a càrrec del Dr. Sanz (investigació sobre materials biocerámicos) i de la Dra. Gascó (sistemes adhesius en dents blanquejades després d'un tractament de conductes).

A continuació, es va desenvolupar una sessió clínica, en la qual es van presentar i van comentar qüestions relacionades amb aspectes diagnòstics i terapèutics, Van intervindre els/as Drs. Pinazo, Bataller, Lozano, Fernández, Robledo, Teshome i Martínez. El matí la van tancar el Dr. Nucera, membre de la Accademia Itàlia di Endodonzia, que va mostrar la resolució de casos amb grans àrees apicals i el Dr. García Jerónimo, de Granada, que va presentar un debat sobre problemes diagnòstics en Endodòncia.

 

Durant la vesprada, es va desenvolupar un interessant seminari sobre casos endodòntics complexos, a càrrec del Dr. García Jerónimo.

Images: