Universitat de ValènciaFundació Lluís Alcanyís Logo del portal

Barcelona Dental Show cerca les innovacions més destacades per a inspirar als professionals del sector

  • November 17th, 2022
Image de la noticia

Barcelona acollirà del 26 al 28 de gener de 2023 la segona edició de l'esdeveniment tecnològic per als professionals de l'odontologia, pròtesi dental, implantologia, cirurgia, ortodòncia, endodòncia o higiene bucal.

Fundació Lluís Alcanyís – Universitat de València es converteix en entitat col·laboradora de Barcelona Dental Show i el Congrés Nacional d'Odontologia Avançada, punt de trobada entre experts i professionals.

Després d'una reeixida primera edició que va reunir més de 5.000 congressistes odontòlegs, protètics, higienistes i estomatòlegs, Barcelona Dental Show, l'esdeveniment professional en el qual descobrir les últimes solucions i tecnologies per al sector dental, obri la inscripció de conferències per a participar en el Congrés Nacional d'Odontologia Avançada del 26 al 28 de gener de 2023 en el CCIB de Barcelona.

Barcelona Dental Show ofereix un fòrum d'innovació en el qual experts en odontologia, radiologia, endodòncia, implantologia o cirurgia, entre altres especialitats, compartiran les seues experiències i idees inspiradores amb els professionals del sector. Tot això mitjançant una agenda per a cada professional i segment de la indústria bucodental amb fòrums dedicats a la digitalització de les clíniques, noves tecnologies com la IA, cirurgia avançada o business management.

El Congrés Nacional d'Odontologia Avançada reunirà en aquesta segona edició a més de 180 experts i especialistes de la indústria bucodental seleccionats entre totes les candidatures que es reben a través de la web de l'esdeveniment. L'organització ha obert ja el procés d'inscripció en el Call for Papers i crida a tots i totes els i les professionals del sector a participar en aquest escenari de transferència de coneixement, experiències i casos d'èxit per a inspirar a milers de companys de professió.

Durant tres dies, Barcelona oferirà les solucions més innovadores per a les nostres clíniques i laboratoris: com millorar l'experiència dels seus pacients, noves tècniques per a gestionar el seu negoci i els casos clínics més revolucionaris en matèria de salut bucodental amb la finalitat d'oferir un servei de millor qualitat i disposar de centres amb l'última tecnologia i els millors tractaments.

En aquest sentit, l'automatització de processos és un dels factors que està estimulant la transformació en la indústria dental, la qual ha aconseguit els 899 milions d'euros de facturació en 2021, la qual cosa suposa un augment del 7% respecte al 2019, segons la Federació Espanyola d'Empreses de Tecnologia Sanitària. En conseqüència, BDS s'alça com el lloc òptim per a desenvolupar aquestes tècniques i assentar coneixements disruptius sorgits recentment en l'àmbit digital i dental.

En definitiva, Barcelona Dental Show serà del 26 al 28 de gener de 2023 el lloc de trobada per als professionals odontòlegs amb l'objectiu de donar forma i crear el futur de la cura dental. Una setmana en la qual la ciutat comtal es convertirà en l'epicentre de la innovació i el coneixement, amb una agenda que es veurà complementada amb diferents activitats de networking com el Leadership Summit, un esmorzar amb líders, empresaris i autoritats del sector; els Advanced Dentistry Awards 2023, que reconeixen el treball, el lideratge i la transformació d'aquelles empreses que aposten per la innovació i s'adapten a la nova era de la digitalització; o el Hands-*on, uns tallers pràctics oferits per organitzacions referents durant BDS, entre moltes altres.