Universitat de ValènciaFundació Lluís Alcanyís Logo del portal

Les Clíniques de la Universitat UV participen en Expociencia

  • May 2nd, 2023
Image de la noticia

Aquest pròxim dissabte, 6 de maig, la Fundació Lluís Alcanyís participarà en Expociencia, la festa de la ciència, de la tècnica i de la innovació de la Universitat de València.

Enguany, Expociencia celebra la seua XV edició i tindrà les portes obertes de 10.00 a 14.00 hores al Parc Científic de la Universitat de València, situat al Campus Burjassot-Paterna.

Expociència és una jornada organitzada pel de el Parc Científic (PCUV), un ecosistema d'Innovació de la Universitat de València i un lloc on científics i empresaris treballen per a fer efectiva la transferència del coneixement al sector productiu i a la societat. Com cada any, el Parc organitza aquesta festa de la ciència, la tecnologia i la innovació amb la finalitat d'acostar el públic a aquest ecosistema científic i innovador. I ho fa a manera de joc al llarg de tot el matí de dissabte.

D'aquesta manera, la Fundació Lluís Alcanyís a través de les seues sis clíniques, participarà realitzant activitats que acosten la salut i la ciència als més xicotets. La Clíniques de la UV- Clínica de Psicologia, Clínica Odontològica, Clínica de Logopèdia, Clínica Optomètrica, Clínica Podològica i Clínica de Nutrició, Activitat Física i Fisioteràpia- organitzaran diferents activitats que es podran gaudir al llarg de tota la jornada.

L'esdeveniment, organitzat pel Parc Científic, rep cada any la visita de milers de ciutadans i compta amb la col·laboració de la mateixa Universitat de València i del Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC), així com amb el suport de la Generalitat Valenciana.

L'organització recomana l'ús del transport públic.

Més informació a www.expociencia.org