Universitat de ValènciaFundació Lluís Alcanyís Logo del portal

Masterclass "Fact-Checking en l'àmbit sanitari"

  • Regina Garcia Martorell
  • May 16th, 2023

Activitat en línia dirigida als professionals de l'àmbit de la salut, el 31 de maig de 16:00 a 18:00 hores

El pròxim 31 de maig, de 16:00 a 18:00 hores, la Càtedra EVES-GSK-UV oferirà la Masterclass en línia “Fact-Checking en l'àmbit sanitari”. Detectar notícies falses i saber que pautes seguir per a verificar la informació que apareix en diferents mitjans de comunicació i xarxes socials, són els objectius principals d'aquesta activitat.   

Per a aquesta labor, comptarem amb professionals com Guillermo Infantes Capdevila (@guincap_), redactor de l'equip de verificació en Newtral i Laura García Merino (@LauraGMerino), coordinadora i redactora de Maldita Ciencia (Maldita.es). La moderació de l'esdeveniment anirà a càrrec de la Dra. Elena Casado Pineda (@medicilio), metge especialista en Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del dolor i divulgadora mèdica.

Si vols assistir a l'esdeveniment, simplement hauràs de connectar-te al nostre enllaç de Teams a les 4 de la vesprada el pròxim dimecres 31 de maig i gaudir de les xarrades que tenen preparades Newtral, Maldita i la Dra. Elena Casado. També hi haurà un breu col·loqui i torn de precs i dubtes, per la qual cosa si tens algun dubte, podràs preguntar-li-la a qualsevol dels ponents. 

Images: