Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Criminologia i Seguretat Logo del portal

  • CE1: Ser capaç de seleccionar, obtindre, processar i interpretar informació criminològica, triangulando i contrastant informació complexa a nivell especialitzat.
  • CE2: Ser capaç d'avaluar polítiques públiques en matèria de prevenció, control, tractament i gestió del delicte i la seguretat, i d'aprofundir en les seues implicacions des d'un coneixement avançat en esta matèria, des de la consciència de la complexitat social.
  • CE3: Conéixer l'evolució de la criminalitat i contextualitzar els seus canvis i la seua incidència en matèria de seguretat i de por al delicte i alarma social, des d'una elevada competència en l'anàlisi i contrast d'esta informació.
  • CE4: Identificar fenòmens criminals emergents en la societat dels nostres dies i analitzar criteris que permeten comprendre el seu abast i la gestió social d'estos fenòmens, aplicant els coneixements criminològics a la seua avaluació i a l'anàlisi de la seua rellevància forense i del seu impacte en matèria de seguretat.
  • CE5: Desenvolupar una elevada competència en l'aplicació del saber criminològic a supòsits concrets de l'àmbit forense o/i a la gestió de la Seguretat pública i privada, buscant un rendiment aplicat al coneixement teòric i de l'organització de l'administració de justícia i de la gestió de seguretat en la resolució de problemes forenses, de prevenció i control de delinqüència i de gestió de la por al delicte i l'alarma social.
  • CE6: Aplicar a supòsits pràctics coneixements en matèria de Criminologia i Seguretat, en termes d'optimització a nivell expert, seleccionant de forma àgil i qualificada la problemàtica del cas i la informació pertinent, avaluant les seues implicacions i considerant les circumstàncies de la solució proposada en el context en què ha de ser aplicada.
  • CE7: Treballar en equip, argumentar, exposar públicament conclusions o dictàmens i expressar una opinió tècnica qualificada d'alt nivell en termes assumibles per a un auditori expert, en els àmbits específics de la Criminologia i la Seguretat.
  • CE8: Dissenyar i desenrotllar una investigació criminològica en l'àmbit forense o de la gestió de seguretat.
  • CE9: Exposar i defendre conclusions que demostren una avançada competència d'especialitat i una atenció ocupació del llenguatge tècnic en format oral o escrit, presentant la informació de forma rigorosa, estructurada i respectuosa dels principis del discurs científic, atenent a l'àmbit d'especialitat de la Criminologia i la Seguretat.
  • CE10: Aplicar tècniques d'anàlisi estadística a situacions pràctiques de l'àmbit forense i penitenciari i de la gestió de seguretat.
  • CE11: Analitzar críticament la gestió del fenomen criminal des de l'Administració de Justícia i des de la Seguretat pública i privada.