Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Criminologia i Seguretat Logo del portal

Els criteris per decidir l'admissió dels candidats són els següents:

- Adequació de la formació prèvia al perfil d'ingrés recomanat. Es reserva el 80% de les places per a titulats en Criminologia i el 20% per a alumnes procedents d'altres titulacions, sempre que hi haja un nombre suficient de candidats en tots dos grups. La comissió podrà condicionar, per criteris de racionalització de la docència, l'admissió a l'adscripció de l'alumne a una determinada especialització.

- Expedient acadèmic de la titulació al•legada per a l'accés, que podrà ponderar-se d’acord amb la nota mitjana de la titulació de procedència (fins a 10 punts).

- Formació complementària relacionada amb la criminologia i la seguretat: cursos de postgrau o d'especialització, altres titulacions diferents de l'al•legada per a l'accés, etc. (fins a 5 punts).

- Experiència professional (prevalent la valoració d'aquella que implique la superació de proves selectives en l'àmbit de la funció pública o de processos selectius de personal amb concurrència competitiva), dedicació docent o activitat investigadora en la matèria del màster (fins a 5 punts).

- Coneixements d'idiomes, particularment de la llengua anglesa, en la qual s'impartirà part de la docència del màster, encara que no s'estableix un nivell mínim de coneixements atès que es facilitarà el seguiment dels continguts per als qui no tinguen aquesta competència (fins a 2 punts).

 

 

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies