Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Investigació i Desenvolupament en Biotecnologia i Biomedicina Logo del portal

El Màster en I+D Biotecnologia i Biomedicina ha estat acreditat per la ANECA

Investigació i anàlisi

El dimecres 4 d'aquest mes de maig L'Agència Nacional d'Avaluació de la Qualitat i Acreditació ha donat el vistiplau al Màster en I+D Biotecnologia i Biomedicina, la qual cosa suposa un gran reconeixement a aquest Màster de recent creació i un assoliment per a tots els professionals que dia a dia han treballat per oferir un Màster d'avantguarda i de qualitat.

6 de de maig de 2016

El Màster en I+D Biotecnologia i Biomedicina ha estat acreditat per l'Agència Nacional d'Avaluació de la Qualitat i Acreditació aquest dimecres 4 d'aquest mateix mes de maig, que ha donat el vistiplau al pla de continguts del Màster de la Universitat de València, la qual cosa suposa un gran reconeixement a aquest Màster de recent creació i un assoliment per a tots els professionals que dia a dia han treballat per oferir un Màster d'avantguarda i de qualitat.

El Màster pretén aportar a l'estudiant un coneixement en Ciències Biomèdiques i Biotecnologia, una sèrie de disciplines que tenen un vessant de transferència indubtable, ja que estan sent aplicades al desenvolupament de noves teràpies, productes i serveis

El Màster pretén aportar a l'estudiant un coneixement en Ciències Biomèdiques i Biotecnologia, una sèrie de disciplines que tenen un vessant de transferència indubtable, ja que estan sent aplicades al desenvolupament de noves teràpies, productes i serveis. Els mètodes desenvolupats en aquestes àrees subjeuen als últims avanços més destrossadors en medicina i agricultura i, per tant, contribueixen a millorar el nostre medi ambient, el nostre benestar econòmic i la nostra salut. Alguns assoliments de rellevant transcendència de les últimes dècades, com l'obtenció de cultius transgènics, la millora animal i vegetal, la biorremediación, la producció industrial de medicaments i molècules d'interès farmacèutic, el reconeixement del potencial de les cèl·lules mare en la teràpia cel·lular, l'ús dels avanços en virologia per a la teràpia gènica, el diagnòstic molecular de malalties genètiques per a la seua detecció precoç o el disseny de dianes terapèutiques, el desenvolupament de models animals o cel·lulars de patologies humanes, la farmacologia personalitzada o els avanços en reproducció assistida es fonamenten en el coneixement generat en el marc de les Ciències Biomèdiques i la Biotecnologia.

Recorda que L'Agència Nacional d'Avaluació de la Qualitat i Acreditació (ANECA) és un Organisme Autònom, adscrit al Ministeri d'Educació, Cultura i Esport, que ha estat creat per l'article 8 de la Llei 15/2014, de 16 de setembre, de racionalització del Sector Públic i altres mesures de reforma administrativa, procedent de la conversió de la Fundació Agencia Nacional d'Avaluació de la Qualitat i Acreditació en organisme públic, que té com a objectiu contribuir a la millora de la qualitat del sistema d'educació superior mitjançant l'avaluació, certificació i acreditació d'ensenyaments, professorat i institucions.

El Màster serà impartit fonamentalment per professors de la UV de les Facultats de Ciències Biològiques, Farmàcia, Medicina i Odontologia, Econòmiques i Dret, així com per especialistes convidats dels diversos centres de recerca biomèdica i d'empreses de base biotecnològica majoritàriament de l'entorn valencià. 

Continuar els estudis realitzant un Màster és una opció que cada vegada escullen més estudiants posat que permet l'ampliació de coneixements, a més de la professionalització i l'especialització en un àmbit més concret i delimitat que es pot triar en funció dels interessos personals. El Màster en I+D Biotecnologia i Biomedicina suscita atracció en qualsevol persona interessada per la ciència, la biologia, la química, la biomedicina o la recerca tecnològica, com és el cas dels estudiants que ja han rebut una prèvia formació a l'àrea de les disciplines de salut o ciència, com biotecnólogos, bioquímicos o científics mèdics. Si estàs interessat, et recordem que la matrícula ja està oberta i que les places són limitades.

Pots accedir a més informació fent clic ací.

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies