University of Valencia logo Logo Master's Degree in International and European Studies Logo del portal

Inici i horari del curs 2020/2021

  • September 30th, 2020
Image de la noticia

S'informa als / les estudiants de l'Màster que han estat publicats en aquest web els horaris de el curs acadèmic 2020-2021 amb l'actualització definitiva de les aules en què s'impartiran les classes.

  • Per a tots / es els / les estudiants de el nou Màster en Estudis Internacionals i Europeus, el curs començarà el dilluns 5 d'octubre a les 16h. Des del primer dia i durant el primer i el segon trimestre -Assignatures comuns-, les classes s'impartiran a l'aula 2P07 -és a dir, a l'Edifici de Professors de la Facultat de Dret, 2n pis, passadís, sala 07-. Durant el tercer trimestre -Assignatures de especialitat-, les classes de l'itinerari de dret públic s'impartiran a l'aula 2P07, mentre que les classes de l'itinerari de dret privat s'impartiran a l'aula 4P01.

 

Els horaris per a tot el curs acadèmic (que inclouen les aules i les dates d'exàmens en primera convocatòria) poden trobar-se en aquest enllaç:

  • Per a tots / es els / les estudiants de l'2º any de l'Màster en Estudis Internacionals i de la Unió Europea:
  • Per als que segueixen l'itinerari d'Estudis Internacionals, el curs començarà el dilluns 26 d'octubre a les 16h. Des del primer dia i durant tot el quadrimestre, les classes s'impartiran a l'aula 1P07.
  • Per als que segueixen l'itinerari d'Estudis de la Unió Europea, el curs començarà el dilluns 9 de novembre a les 16h. Des del primer dia i durant tot el quadrimestre, les classes s'impartiran a l'aula 1P04.

    Els horaris del tercer quadrimestre del Màster per a tots dos itineraris poden trobar-se en aquest enllaç: