Logo de la Universitat de València Logo del portal

.
.

Professorat de qualitat i atenció personalitzada a l'estudiant

Atenció a les necessitats i aptituds individuals de cada estudiant per part del professorat i l'equip directiu

.

Horari de vesprada

La docència del màster facilita la compatibilitat amb el teu treball

El Màster de Planificació i Gestió de Processos Empresarials supera les meues expectatives

Daniela Barriobero

30 de de juny de 2013

Daniella Pierina Barriobero

Supervisora de Operaciones y de Producción

Ingeniería Industrial

Venezuela

Any de finalització del Màster 2013

"... El Màster de Planificació i Gestió de Processos Empresarials supera les meues expectatives, ja que no només em va proporcionar una visió integral de gestió i planificació d'una empresa sinó que també va ampliar els meus coneixements pel que fa a tècniques d'optimització de producció, logística i estratègia d'empreses. La meua experiència en el màster va ser molt bona ja que em va donar l'oportunitat de visitar empreses, estudiar temes actuals de gestió i conèixer les noves tendències en ambients industrials. També em va obrir les portes per aconseguir feina i aplicar els coneixements adquirits a través del treball de fi de màster.

El recomane àmpliament per a tot professional que desitge adquirir una visió integral del món empresarial d'avui en dia. "

Convertir a pdf (obri en nova finestra )
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies