Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Planificació i Gestió de Processos Empresarials Logo del portal

.

Activitats complementàries, seminaris, visites a empreses i club de mentors

.
.

Professorat de qualitat i atenció personalitzada a l'estudiant

Atenció a les necessitats i aptituds individuals de cada estudiant per part del professorat i l'equip directiu

.

Horari de vesprada

La docència del màster facilita la compatibilitat amb el teu treball

Estic molt satisfet amb el Màster en general, pense que les visites realitzades a empreses van ser molt apropiades per a tenir una idea de com es porta a la pràctica els coneixements adquirits en les diferents assignatures.

Luis González Tucci

30 de de juny de 2012

Luis González Tucci
MSX International. Comprador de Llançament per a Ford Motor Company
Enginyeria Industrial
Veneçuela
Any de finalització del Màster 2012

"...Estic molt satisfet amb el Màster en general, pense que les visites realitzades a empreses van ser molt apropiades per a tenir una idea de com es porta a la pràctica els coneixements adquirits en les diferents assignatures. Vaig tenir l'oportunitat de realitzar les pràctiques del Màster en l'àrea de Gestió de Materials i Logística de Ford, va ser una gran oportunitat per a obtenir experiència pràctica en una multinacional tan important del sector automotriu. La realització d'aquestes pràctiques em va permetre obtenir els coneixements necessaris per a començar a treballar en el departament de compres per a llançament d'un nou model de la planta de Ford a Almussafes.


Sens dubte recomanaria el Màster, ha sigut una gran experiència."