Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Universitat de València

Triar aquesta formació ha sigut, per a mi, una aposta de futur entorn dels coneixements que necessiten les empreses europees que siguen pimes o multinacionals.

Thibault Wery

30 de juny de 2011

Thibault Wery
Gerent d'Enginyeria i Innovació.
Auren Consultors
Gestió de Recursos Humans
Bèlgica
Any de finalització del Màster 2011

"...Triar aquesta formació ha sigut, per a mi, una aposta de futur entorn dels coneixements que necessiten les empreses europees que siguen pimes o multinacionals. Cercar l'optimització i modelitzar els problemes del dia a dia a través de solucions matemàtiques és un valor afegit que un pot aportar a l'empresa en la qual treballa. En el meu departament som ja uns quants que hem estudiat aquest Màster i a causa dels resultats obtinguts, no hi ha lloc a dubte que el Màster seguirà sent una font de candidats valuosos i ben preparats per a incorporar al nostre equip.

En resum, una excel·lent formació! ."

Convertir a pdf (obri en nova finestra )
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies