Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Planificació i Gestió de Processos Empresarials Logo del portal

El dia 11 de juliol es va realitzar la jornada final de curs del Club de Mentors del curs 2017 – 2018 de la Facultat d'Economia de la Universitat de València

  • 16 de juliol de 2018
Image de la noticia

L'acte es va iniciar amb les paraules de benvinguda de la Vicerectora d'Ocupació i Programes Formatius, Adela Valero, donant pas a la intervenció de José Manuel Pastor, Degà de la Facultat d'Economia.

El Degà va exposar el gran acolliment que des del 2016 ha tingut el Club de Mentors amb el seu programa pilot en el Màster en Direcció d'empreses-MBA i posteriorment la incorporació dels màsters d'Economia, Gestió de la Qualitat, Creació i Gestió d'empreses Innovadores, Planificació i Gestió de Processos Empresarials i Gestió de Negocis Internacionals-iMBA. Gràcies a l'excel·lència acadèmica del Club de Mentors, que potencia la contribució socioeconòmica de la Facultat davant la societat valenciana, ja es compta amb la primera promoció de gairebé 70 mentoritzats que formen part del club.

Marisa Quintanilla, Directora Acadèmica del Club de Mentors, va presentar els resultats de les enquestes, en les quals els estudiants van valorar positivament les diferents activitats, visites i conferències organitzades pel club.

A continuació va intervenir la mentora Luisa Bravo, Coach executiva i d'equips i mentora del Màster en Planificació i Gestió de Processos Empresarials. Bravo va destacar que la Universitat de Valéncia és l'única universitat a Espanya amb un projecte d'aquestes característiques i que apareix en la cerca de google en les seues primeres dues pàgines amb el seu programa de mentoring, amb professionals de reconegut prestigi, aportant valor afegit a la carrera de les seues mentoritzats. El Sr. Vicente Sánchez Bermejo, responsable de qualitat i tecnologia en ThyssenKrupp Galmed i mentor del Màster en Gestió de la Qualitat, va aprofitar l'oportunitat per a agrair ser part del club de mentors i va aprofitar l'oportunitat per a agrair ser part del club de mentors i va ressaltar la relació positiva que s'exerceix entre la universitat i l'empresa amb aquest tipus de programes, titllant aquesta iniciativa com el gra d'arena ideal per a contribuir amb les noves generacions.

L'estudiant del Màster en Direcció d'empreses-MBA, Lidia Llosa i Emilio Montúfar, del Màster en Economia, van exposar la seua experiència i van agrair l'incalculable valor que ha aportat el seu mentor per al seu progrés acadèmic i per gestar la seua pròpia visió sobre el seu futur professional.

El president del Club de Mentors, Paco Duato, va agrair la incorporació de nous mentors al Club i el patrocini de les empreses i institucions que donen suport a les activitats que es programen, alhora que els anima a seguir fomentant el Club en benefici dels estudiants i de la societat.

Posteriorment María Iborra, Secretària del Club de Mentors, va realitzar el lliurament de diplomes de participació als estudiants dels diferents màsters i una Orla de record del present curs a mentoritzats i mentors.

L'acte es va clausurar amb les paraules d'agraïment per part de la Vicerectora.

Llista d'enllaços: