Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Planificació i Gestió de Processos Empresarials Logo del portal

Actualitat del Club de Mentors de la Facultat d'Economia

  • 2 de novembre de 2020
Actualitat del Club de Mentors de la Facultat d'Economia

Dimarts passat, 27 d'octubre es va celebrar la primera reunió del Club de Mentors amb la participació en línia de 56 persones, mentors que participaran en el programa aquest curs i directors de màsters.

Marisa Quintanilla, Directora Acadèmica del Club, va reiterar els agraïments, va exposar el gran acolliment que ha tingut el Club de Mentors des que es va iniciar l'any 2016 i va donar la benvinguda a les directores del Màster en Estratègia d'Empresa, que enguany s'uneix al Club. La reunió va continuar amb la intervenció de Carmen Salas, Presidenta del Club de Mentors, la participació de Francisco Muñoz, Vicedegà de Postgrau i Investigació i la intervenció de dos mentors que van compartir la seua experiència i bones pràctiques.

En concret, Paloma Vidal, mentora del Màster en Gestió de la Qualitat, mentora de dos estudiants el passat curs, va expressar que les seues expectatives van ser més que superades donades les circumstàncies actuals i va comentar que la tecnologia va ser aprofitada en tot moment per a mantenir el contacte i complir els objectius del programa de mentoria. Durant la seua intervenció, un dels seus estudiants, Mariano Podstawek, estudiant del Màster en Gestió de la Qualitat, va compartir un vídeo en el qual expressava la seua satisfacció amb l'experiència d'haver participat en el Club i la seua satisfacció amb tot el treball que ha fet amb la seua mentora.

D'altra banda, José Galve, mentor pel Màster en Direcció d'Empreses-MBA també va compartir amb els presents les experiències que ha tingut entorn de la seua carrera com a mentor i quines eines va usar per a les reunions amb les seues mentoritzades. "Em sent orgullós i content amb el Club de Mentors" van ser una de les paraules amb les quals va finalitzar Galve la seua intervenció.

Per a culminar, la Directora Acadèmica, Marisa Quintanilla, va explicar les peculiaritats específiques de treball en aquest curs acadèmic i va finalitzar agraint als membres del Club, directors de màsters i membres de consell consultiu per la seua participació en la reunió.

L'endemà passat, el 29 d'octubre va tindre lloc a la Sala Manuel Sánchez Ayuso la sessió informativa del Club de Mentors de la Facultat d'Economia per als estudiants. L'esdeveniment va acollir a més de 80 persones, moltes d'elles connectant-se en línia, entre estudiants i directors dels diferents màsters del programa (Màster en Planificació i Gestió de Processos Empresarials, Màster en Finances Corporatives, Màster en Creació i Gestió d'Empreses Innovadores, Màster en Economia, Màster en Gestió de la Qualitat, Màster en Direcció d'Empreses – MBA i Màster en Estratègia) i membres del consell consultiu del club.

Carmen Salas, presidenta del Club, va intervenir telemàticament donant la benvinguda als estudiants i va motivar a participar en aquesta experiència tan beneficiosa per al seu futur creixement professional. L'esdeveniment va estar dirigit per Marisa Quintanilla (Directora Acadèmica) i María Iborra (Secretària del Club de Mentors).
Marisa Quintanilla i María Iborra van explicar durant la sessió en què consistia el Club de Mentors i van compartir el cronograma per a aquest curs, indicant l'important i beneficiós que serà participar en el Club.

També es va comptar amb la participació de Valentina Arellano, estudiant del Màster en Planificació i Gestió de Processos Empresarials, exparticipant del Club, qui va donar a conéixer la seua experiència com a alumna mentoritzada i va convidar als estudiants al fet que s'animaren a participar en el Club.

La sessió va finalitzar després d'un espai en el qual es van resoldre dubtes i preguntes, coincidint tots els participants a aplaudir la rellevància i interés d'aquesta iniciativa, tant per a mentors i mentoritzades, com per a recolzar la qualitat acadèmica i professional de les titulacions de màster de la Facultat d'Economia de la Universitat de València.

Imatges: