Logo de la Universitat de València Logo Màster en Psicologia General Sanitària Logo del portal

VIII Jornades Associació per a l'Avanç de la Hipnosis Experimental i Aplicada

  • 26 de juny de 2018

Amb motiu de la celebració de la seua assemblea general, l'Associació per a l'Avanç de la Hipnosis Experimental i Aplicada (AAHEA) celebra, en col·laboració amb la Universitat Jaume I i el Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana, les VIII Jornades “Hipnosis: Avanços i Aplicacions”, que es realitzaran els dies 9 i 10 de novembre del 2018 en la seu de la Universitat Jaume I (UJI) de Castelló.

Les VIII Jornades d'AAHEA compten amb la participació de:

- Irving Kirsch, PhD., Director Associat del Programa Estudis del Placebo de la Harvard Medical School. Professor Emèrit de Psicologia per la Universitats de Connecticut (US), Plymouth (UK) i Hull (UK), que impartirà la conferència “Les noves drogues de l'Emperador: antidepressius i efecte placebo” i el taller “Suggestió en el tractament de la depressió”. 

- Dra. Maribel Rodríguez, Mèdic Psiquiatre, Dra. en Medicina i Cirurgia i Màster en Psicoteràpia per la Universitat Autònoma de Madrid. Experta en Logoterapia i Hipnosis. Membre d'AAHEA, de l'Associació Espanyola de Logoterapia (AESLO) i Directora del Centre Engramas de Psicoteràpies Integradores de Madrid, que impartirà la conferència “Hipnosis, Logoterapia i Psiquiatria, una proposta d'integració”.

Igualment està prevista la realització d'una Taula Redona “La hipnosis és útil per a una mica més que conviure amb el dolor”?, amb els següents intervinents confirmats: Antoni Castel (Doctor en psicologia, titular en La Unitat de Dolor de l'Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona i coordinador del grup de treball de Psicologia i Dolor, de la Societat Espanyola de Dolor), D. José López Porcar (Cap del Servei d'Anestèsia, Reanimació i Unitat del Dolor del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló i Professor Associat d'Anestesiologia de la Universitat Jaume I), Sra. Ana Casanova Moreno (Infermera de la Unitat del Dolor del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló), Sra. Lola Honrubia Cebrian (Matrona del Centre de Salut de Sant Agustín-Borriol i Professora Associada d'Infermeria de la Universitat Jaume I).

Poden consultar els requisits per a poder assistir a les jornades en el cas de no ser membre de l'associació en “VIII Jornadas AAHEA Avance de programa” (PDF 139 Kb) i els detalls que es vagen concretant en la web de les Jornades.