University of Valencia logo Logo Master's Degree in Research and Intervention in Physical Activity and Sports Sciences Logo del portal

El Màster posa en marxa el seu portal web

  • January 31st, 2020
Image de la noticia

La coordinació del màster ha posat en marxa el seu portal web adaptat a la nova imatge corporativa de l'entramat digital de la Universidad de València, amb més i millors continguts, una interfície més atractiva i millor accessibilitat, en sintonia amb els altres web corporatius de la UV.

El Màster Universitari en Investigació i Intervenció en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport estrena el seu portal web per tal de posar a l'abast dels usuaris tota la informació i activitat amb els avantatges que proporciona el disseny web de la UV pel que fa a l'accessibilitat i atractiu dels continguts. 

Al nou portal, a més de la informació pròpia del Màster, del seu organigrama, i els seus serveis i instal·lacions, s'hi pot trobar tot allò relacionat amb l'activitat acadèmica, amb un complet menú que dóna accés a tota la informació útil pel que fa a horaris, terminis, espais i serveis del centre, itineraris docents o tràmits.

El nou disseny, a més, incorpora els avantatges que suposen els espais disponibles en el nou format, amb l'objectiu de proporcionar la informació més útil a través d'una interfície atractiva i accessible, amb prominència dels elements gràfics. Les notícies més recents, anuncis, previsions o convocatòries estan ara a colp d'ull.