Logo de la Universitat de València Logo Màster en Traducció Creativa i Humanística Logo del portal

Programa de doble titulació

Gràcies al programa de mobilitat, els estudiants del Màster en Traducció Creativa i Humanística també poden obtenir el títol de Laurea Magistrale in Lingue Moderne e Traduzioni per le Relazioni Internazionali de la Università di Palermo.

24 de de febrer de 2017

Els estudiants de la Universitat de València matriculats en el Máster en Traducció Creativa i Humanística tenen l’oportunitat d’obtenir el títol de Laurea Magistrale in Lingue Moderne e Traduzioni per le Relazioni Internazionali de la Università di Palermo.

Així, els estudiants del màster deuran haver superat algun dels següents graus de la UV o els equivalents en altres universitats: Traducció i Mediació Interlingüística, Estudis Anglesos o Llengües Modernes i les seues Literatures. A més, també és necessari que els estudiants tinguen un nivell B1+ en italià.

Aquest programa de doble titulació s’oferirà a sis estudiants per curs acadèmic. Si hi hagueren més candidats es realitzaria un procés de selecció en el qual es tindrien en compte la nota mitjana de l’expedient acadèmic per el qual s’accedeix al màster i un nivell superior de l’idioma exigit.

Els estudiants que siguen seleccionats es traslladaran a la Scuola delle Scienze Umane e del Patrimonio Culturale de la Università di Palermo. Durant la seua estada a Itàlia, deuran superar, com a mínim, 40 ECTS de la Laurea Magistrale in Lingue Moderne e Traduzioni per le Relazioni Internazionali.

Entre les assignatures que deuran cursar els estudiants del programa de doble titulació podem destacar ‘Traducció per al doblatge’ i ‘Traducció teatral i poètica’ per a l’especialitat d’Anglés; o ‘Literatura i cine’ i ‘Anàlisi de texts literaris i audiovisuals’ per a l’especialitat de Francés.

Una vegada formalitzada la matrícula, és important que els estudiants seleccionats es proveeixen d’un segur sanitari i de responsabilitat civil, ja que deuran presentar-lo quan arriben a la Università di Palermo.

Si necessites més informació, pots consultar el pla d’estudis del Máster en Traducció Creativa i Humanística o consultar-nos mitjançant el formulari que apareix en la web.

Etiquetes