Logo de la Universitat de València Logo Màster en Traducció Creativa i Humanística Logo del portal

¿Intermediació o co-autoria?: Una aproximació pragmàtica-cognitiva a la traducció de Woman and Labour (1911) de Olive Schreiner a l’espanyol

  • 25 de maig de 2017

María del Mar Rivas Carmona ens oferirà una xarrada el pròxim divendres 26 de maig

Dins de les activitats programades del Màster en Traducció Creativa i Humanística hi ha moltes conferències. La pròxima tindrà lloc el divendres 26 de maig a les deu del matí en la Sala de Juntes César Simón, situada a la primera planta de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació.

La conferència, titulada ¿Intermediació o co-autoria?: Una aproximació pragmàtica-cognitiva a la traducció de Woman and Labour (1911) de Olive Schreiner a l’espanyol serà impartida per María del Mar Rivas Carmona, de la Universitat de Córdoba.

María del Mar Rivas es va llicenciar en Filologia Anglesa per la Universitat de Sevilla i es va doctorar en la mateixa especialitat en la Universitat de Córdoba. A més, ha sigut professora en la Universitat de Hardvard (Cambridge, Mass EE.UU), en la Universitat Complutense de Madrid, en la Universitat de Sevilla i actualment és Professora Titular del Departament de Traducció i Interpretació en la Universitat de Córdoba.

Entre les seues línies d’investigació podem destacar l’anàlisi del discurs, els seus estudis de gènere, la traducció literària i la traducció agroalimentària. Sobre tots aquestos temes ha publicat diversos llibres i nombrosos articles en revistes. A més, també és la responsable del projecte d’investigació “Els traductors en la gestió lingüística de les relacions comercials agroalimentàries de la província de Córdoba” de la Universitat de Córdoba.

T’esperem el divendres!