Logo de la Universitat de València Logo Mavi Mestre, candidata a rectora 2022 Logo del portal

La campanya electoral de la candidata al rectorat es desplaça al Campus d’Ontinyent

  • 28 de febrer de 2022
La campanya electoral de la candidata al rectorat es desplaça al Campus d’Ontinyent

Els col·lectius del Campus d’Ontinyent van agrair la aposta realitzada durant els darrers anys. A més, van traslladar les seues necessitats i suggeriments per a millorar la qualitat formativa i la vida universitària al campus.

El darrer divendres el Campus d’Ontinyent va acollir la reunió entre la comunitat universitària d’aquest campus i l’equip de la candidata Mavi Mestre. L’encontre, en el qual varen participar representants de l’Estudiantat, del Personal d’Administració i Serveis i del Personal Docent i Investigador, es va desenvolupar a mode de conversa informal en la què els i les participants varen traslladar les seues inquietuds a l’equip i es van plantejar algunes propostes de millora.

L’estudiantat va traslladar la necessitat de revisar l’oferta d’assignatures optatives en els diferents graus, que en alguns casos és insuficient i poc atractiva. En aquest sentit, l’equip es va comprometre a estudiar amb els responsables de les titulacions aquesta oferta. També es va plantejar la possibilitat que aquestes assignatures foren impartides de manera no presencial síncrona amb l’estudiantat dels campus ubicats a la ciutat de València.

L’estudiantat va agrair la recent instal·lació de microones, però va demandar la necessitat d’augmentar les zones de convivència. En aquest sentit, es va anunciar la reobertura de la sala habilitada com a menjador i també de les zones comunes destinades al treball en equip, que havien quedat tancades com a conseqüència de les mesures sanitàries imposades per la pandèmia per COVID-19.

També es va reivindicar la necessitat d’apropar diverses activitats al campus. La cultura, els fòrums d’ocupació, els cursos d’idiomes, entre d’altres, van ser necessitats que l’estudiantat va traslladar a l’equip. Donat que algunes d’aquestes iniciatives ja estan a l’abast de la comunitat universitària del Campus d’Ontinyent, es va veure la necessitat de millorar els canals informatius amb la realització de reunions i ubicació d’estands per a fer arribar la informació sobre tots els serveis i activitats que ja oferta la Universitat.

Per la seua part, el Personal Docent i Investigador va agrair el treball d’estabilització que es ve fent en els darrers anys i l’aposta pel campus ubicat a la Vall d’Albaida, però van recordar la necessitat de millora de les condicions laborals que passen per la signatura del conveni col·lectiu. Mavi Mestre els va dir que es continuava i es continuarà exigint a la Generalitat la signatura i aprovació del text acordat l’any 2018.

Mavi Mestre va traslladar als i les assistents la ferma aposta i compromís del seu projecte amb el Campus d’Ontinyent. Exemples d’això són les noves titulacions de grau que s’han posat en marxa en els darrers anys i la pròxima ampliació de l’oferta formativa amb el màster oficial de Psicologia General Sanitària, el qual està a l’espera del vistiplau de l’ANECA.

La visita al Campus d’Ontinyent es va aprofitar per a signar la cessió per part de l’Ajuntament de dos solars en els quals ja s’ha habilitat una zona verda i un àrea d’esplai que propiciaran una millor convivència entre l’estudiantat.