University of Valencia logo Logo Privacy and Digital Transformation Chair Microsoft-UV Logo del portal

Logo Càtedra
Jornades #DataBeersVLC de Govern Obert a la ciutat de València

La Càtedra de Ludificació i Govern Obert a la Ciutat de València patrocina la pròxima jornada DataBeersVLC sobre Govern Obert a la ciutat de València.

 

La Càtedra de Ludificació i Govern Obert a la Ciutat de València patrocina la pròxima jornada DataBeersVLC sobre Govern Obert a la ciutat de València.

Els ponents ens parlaran sobre la plataforma urbana de dades de València, la difusió de dades estadístiques municipals, l'estratègia urbana València 2030 o les dades que ajuden el coneixement polític i electoral de la ciutadania valenciana.

La jornada estarà moderada per Fernando Gallego García, Cap de servei de Transparència i Govern Obert de l'Ajuntament de València.

El programa de ponències serà el següent:

  • Ramón Ferri (Smart City València). Història de les dades a l'ajuntament de València.
  • María Rodríguez (Oficina d'estadística de l'Ajuntament de València). Repositori de dades estadístiques de la ciutat de València.
  • Jordi Peris (Estratègies Urbanes i Agenda sostenible de l'Ajuntament de València). Estratègies de ciutat: Agenda Urbana i Innovació.
  • Idoia Arreaza (La comarca Científica). Interessos, identitats i preferències de la ciutadania valenciana: el CIS valencià.

 

Date 1 december 2021 at 19:00 to 22:00. Wednesday.

 
 
Place

Octubre Centre de Cultura Contemporània C/Sant Ferran, 12 – València

 
Organized by

Càtedra de Ludificació i Govern Obert a la Ciutat de València.

https://ludificacion.uv.es/

 

Contact uvcatedres@uv.es

 
More information