UVculturaLa Nau GranUniversitat de València Logo del portal

CONCURS TARGETES DE NADAL 2021

  • 22 de novembre de 2021
Image de la noticia

1.-OBJECTE

El Servei de Cultura Universitària convoca el Concurs de Targetes de Nadal de La Nau Gran, amb l’objecte de seleccionar la targeta que serà utilitzada com a felicitació nadalenca de La Nau Gran, programa per a persones majors de 55 anys de la Universitat de València.

2.-PARTICIPANTS

Podran participar totes aquelles persones que estan matriculades en alguna activitat de La Nau Gran en el curs acadèmic 2021/22 (Itineraris, Alts Estudis, Nau Gran en Obert). Cada persona participant només podrà presentar una targeta.

3.-TEMA

Temàtica de Nadal. Les targetes presentades han de ser originals i pròpies de les persones participants.

4.-TÈCNICA

Tècnica lliure (dibuix, pintura, fotografia, collage, etc.).
Es valorarà l’originalitat.

5.-PRESENTACIÓ

La targeta s’enviarà per correu electrònic a naugran@uv.es o es deixarà en un sobre en la consergeria del Centre Cultural La Nau a nom de La Nau Gran. Cal indicar nom, cognom, correu electrònic i telèfon de contacte de la persona participant. Les notificacions es realitzaran per correu electrònic.

El termini de presentació serà des del dimarts 23 de novembre fins el diumenge 12 de desembre.

Horari d’atenció de la consergeria de La Nau: de dilluns a dissabte, de 8 a 20.30 hores; diumenges i festius, de 9 a 14 hores.

6.-PREMI

La targeta guanyadora rebrà un lot de productes de la Universitat de València.

7.-JURAT

El jurat estarà format per personal del Servei de Cultura Universitària. El jurat pot declarar el concurs desert si considera que els treballs no reuneixen la qualitat mínima desitjable o no s’adeqüen a la finalitat del concurs.

8.-PROPIETAT I ÚS DE LES OBRES

Les targetes elaborades per a aquest concurs són propietat dels seus autors, els quals han de garantir que compleixen la legislació vigent sobre drets d'autor. No obstant això, el fet de participar en el concurs implica l’autorització a la Universitat de València per a la reproducció i difusió de la targeta guanyadora, sent utilitzada com a felicitació per part de La Nau Gran.

9.-ACCEPTACIÓ DE LES BASES

La participació en aquest concurs implica l’acceptació d’aquestes bases. El jurat resoldrà qualsevol incidència que puga produir-se, i la seua resolució serà inapel·lable.